Παριζάκι με βάση τα θαλασσινά είναι η νέα γαστριμαργική δημιουργία ομάδας φοιτητών από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων στα τρόφιμα.
Παριζάκι με βάση τα θαλασσινά είναι η νέα γαστριμαργική δημιουργία ομάδας φοιτητών από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων στα τρόφιμα.
Connect with us