Απροσπέραστο σήμερα το κέντρο της Θεσσαλονίκης


Απροσπέλαστο θα είναι από το μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω των προγραμματισμένων διαδηλώσεων, που θα γίνουν σήμερα, ημέρα εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης και της κεντρικής ομιλίας του πρωθυπουργού.
Οι «Αγανακτισμένοι» θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Λευκού Πύργου στις 15:00 και θα θέσουν σε εφαρμογή «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ».Ταυτόχρονα, διοργανώνουν συγκέντρωση στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φοιτητικοί σύλλογοι.
Στις 15:50 ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο και περί τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία χωρίς τα αυτοκίνητά τους μέχρι το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Στις 18:00 ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου. Στις 18:30 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους.
Τέλος, στη Θεσσαλονίκη θα φτάσουν , από την Αθήνα και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», που θα ανοίξουν τις μπάρες στα διόδια.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Απροσπέραστο σήμερα το κέντρο της Θεσσαλονίκης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format