Tα είπαν έξω από τα δόντια, οι έφηβοι-βουλευτές!!


Χθες , παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΙΣΤ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας των εφήβων βουλευτών.

Υπήρξαν πολλοί έφηβοι, που μίλησαν ορθά και στρίμωξαν για τα καλά τον Πρωθυπουργό μας! Χαρακτηριστικά, μια κοπέλα είπε: “Είναι δίκαιο να χρεώνονται το ίδιο αυτοί που έτρωγαν καρβέλια με αυτούς που δεν έχουν να φάνε; Αν δεν μας κρύβατε τα στοιχεία η χώρα μας ίσως να μην έφτανε σ’ αυτό το σημείο…! Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω” Ένας μάλιστα γύρισε προς τον Γ. Παπανδρέου και του είπε: «αν με θεωρείτε υπερβολικό κ. Πρωθυπουργέ τότε δεν ξέρετε τι συμβαίνει στη κοινωνία»
Επιπλέον, στην αρχή, ένας έφηβος ακούστηκε να ρωτάει την Άννα Διαμαντοπούλου: «Πως θα κάνουμε μάθημα με φωτοτυπίες κα. Υπουργέ;». Η «Υπουργός» απλά στραβομουτσούνιασε…και γύρισε προς τον Γ. Παπανδρέου. ”Το ξέρετε κ.Πρωθυπουργέ ότι οι συμμαθητές μας στα ιδιωτικά σχολεία έχουν από τώρα τα βιβλία τους κι εμείς θα τα πάρουμε τον Νοέμβρη. Δεν είναι αυτή άνιση μεταχείριση;“
Αυτά τα παιδιά εξέφρασαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, ευελπιστούμε ότι αυτοί που πρέπει θα τα λάβουν υπόψιν τους!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Tα είπαν έξω από τα δόντια, οι έφηβοι-βουλευτές!!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format