Ιούνιος στο Viasat Nature: “Σώστε αυτόν τον καρχαρία” και “Νοσοκομείο ελεφάντων” έρχονται στις οθόνες μας


Ο Ιούνιος στο Viasat Nature φέρνει δύο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 21:05 με το «Σώστε αυτόν τον καρχαρία». Ο πρωταθλητής του σέρφινγκ και οικολόγος Μικ Φάνινγκ ενώνει τις δυνάμεις του με κορυφαίους επιστήμονες σε αυτό το ντοκιμαντέρ που ολοκληρώνεται σε δύο μέρη. Ο Μικ αναλαμβάνει την αποστολή να μελετήσει την προστασία των καρχαριών, και γι’ αυτό ταξιδεύει ανά την υφήλιο και συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες και οικολόγους για να αποκαλύψει κρυφές αλήθειες για τους καρχαρίες, τις απειλές που αντιμετωπίζουν και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να σωθούν από τον αφανισμό.

Παράλληλα με το ντοκιμαντέρ, το Viasat Nature πραγματοποιεί από τις 7 Ιουνίου ένα μεγάλο αφιέρωμα στα υπέροχα αυτά ζώα. «Ο κύκλος του καρχαρία» περιλαμβάνει τις εκπομπές μας στα δημοφιλέστερα ζώα που έχουν μελετηθεί και καταγραφεί περισσότερο στον πλανήτη. Παρόλο που οι καρχαρίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους σημαντικότερους ανταγωνιστές του περασμένου αιώνα, στην πραγματικότητα είναι κοινοί θηρευτές που συστηματικά κυνηγά ο άνθρωπος.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα για το «Νοσοκομείο Ελεφάντων». το μεγαλύτερο στον κόσμο νοσοκομείο που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην περίθαλψη ελεφάντων, το οποίο βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, και φροντίζει περισσότερους από 100 άρρωστους, τραυματισμένους ή εγκαταλελειμμένους ελέφαντες κάθε χρόνο.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ

Πρεμιέρα Κυριακή 20 Ιουνίου στις 15:00

Ελάτε να επισκεφτούμε το μεγαλύτερο στον κόσμο νοσοκομείο που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην περίθαλψη ελεφάντων: το Νοσοκομείο Ελεφάντων στο Λαμπάνγκ της βόρειας Ταϊλάνδης, το οποίο περιθάλπει περισσότερους από 100 άρρωστους, τραυματισμένους ή εγκαταλελειμμένους ελέφαντες κάθε χρόνο.

Προσφέροντας τους τηλεθεατές μοναδική πρόσβαση στις καθημερινές δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κτηνίατροι και οι εθελοντές που εργάζονται εκεί, είναι μια συγκινητική σειρά γεμάτη τρυφερές, παράξενες και απροσδόκητες ιστορίες, όπως του ελέφαντα που πάσχει από καρκίνο, ή την προσθήκη τεχνητού μέλους στον ελέφαντα που έχασε το πόδι του όταν πάτησε σε νάρκη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Κάθε βράδυ Δευτ-Παρ από Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 21:05

Αφιερώνουμε τις εκπομπές μας στα δημοφιλέστερα ζώα που έχουν μελετηθεί και καταγραφεί περισσότερο στον πλανήτη. Παρόλο που οι καρχαρίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους σημαντικότερους ανταγωνιστές του περασμένου αιώνα, στην πραγματικότητα είναι κοινοί θηρευτές που συστηματικά κυνηγά ο άνθρωπος.

Η παράνομη αλιεία του καρχαρία είναι μια τεράστια και επικερδής βιομηχανία – η εκπομπή αυτή διερευνά τη σχέση του ανθρώπου με τον καρχαρία.

ΣΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Πρεμιέρα Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 21:05

Ο πρωταθλητής του σέρφινγκ και οικολόγος Μικ Φάνινγκ ενώνει τις δυνάμεις του με κορυφαίους επιστήμονες σε αυτό το ντοκιμαντέρ που ολοκληρώνεται σε δύο μέρη. Ο Μικ αναλαμβάνει την αποστολή να μελετήσει την προστασία των καρχαριών, και γι’ αυτό ταξιδεύει ανά την υφήλιο και συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες και οικολόγους για να αποκαλύψει κρυφές αλήθειες για τους καρχαρίες, τις απειλές που αντιμετωπίζουν και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να σωθούν από τον αφανισμό. Ο Μικ ερευνά τα θέματα που αφορούν τους καρχαρίες σε σχέση με τους ανθρώπους και τα σημερινά προβλήματά τους, και ανακαλύπτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για να μπορέσουν άνθρωποι και καρχαρίες να συνυπάρξουν με ασφάλεια.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ – ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 21:05

Η Νήσος της Ανάληψης απέχει 1.000 μίλια από την κοντινότερη ήπειρο. Εδώ και δεκαετίες πολυπληθή κοπάδια τεράστιων τόνων προσελκύουν χιλιάδες καρχαρίες στο νησί από την απέραντη ερημιά του ωκεανού που το περιβάλλει. Τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες ερασιτέχνες ψαράδες που αναζητούν μανιωδώς ψάρια τα οποία ίσως αξίζουν ακόμα και χιλιάδες δολάρια συρρέουν στο νησί. Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν ανατρέπεται η ισορροπία της φύσης.

ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΓΗ

Πρεμιέρα Σάββατο 5 Ιουνίου στις 21:00

Μέσα από βίντεο που γυρίστηκαν ανά την υφήλιο αυτή η συγκλονιστική σειρά αποκαλύπτει δυσεξήγητα καιρικά φαινόμενα, όπως οι απειλητικές αστραπές που εκτοξεύονται από τη γη ή οι οριζόντιοι ανεμοστρόβιλοι που καταρρίπτουν κάθε λογική. Πρόκειται για καιρικά φαινόμενα που είναι θεαματικά, τρομακτικά και αψηφούν κάθε λογική ερμηνεία. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει φαινόμενα τα οποία δεν μπορούν να εξηγήσουν οι ειδικοί.

Η σειρά προσφέρει έναν συνδυασμό από συνεντεύξεις με αυτόπτες μάρτυρες, μοναδικά ψηφιακά γραφικά, επιτόπια κινηματογράφηση, πειράματα που αποσκοπούν στην απόδειξη ή διάψευση ορισμένων θεωριών, και την εμπειρογνωμοσύνη κορυφαίων επιστημόνων που επιχειρούν να εκλογικεύσουν την εμφάνιση ανεξήγητων περιστατικών και φαινομένων.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ιούνιος στο Viasat Nature: “Σώστε αυτόν τον καρχαρία” και “Νοσοκομείο ελεφάντων” έρχονται στις οθόνες μας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format