Τελευταία Εβδομάδα αιτήσεων συμμετοχής για το 1ο Patras Science Festival!


Τι θα δούμε στο 1ο Patras Science Festival; Αν θέλεις να παρουσιάσεις το επιστημονικό σου project, να κάνεις live πειράματα, να μυήσεις το κοινό στην επιστήμη μέσα από διαδραστικά workshop, επιστημονικό θέατρο, εκθέσεις τέχνης ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.patras-science-festival.gr/news/psf-2017-submission/. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το 1ο Patras Science Festival!

Το Patras Science Festival (PSF) θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2007 στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο θέατρο Act, στο καφέ «Γέφυρες», στον Συνδετήρα και στο Tag café. Πρόκειται για τις επιτυχημένες διοργανώσεις των Science Festivals «Athens Science Festival», «Thessaloniki Science Festival» και «Mediterranean Science Festival» με περισσότερους από 90.000 συμμετέχοντες (μεταξύ των οποίων πάνω από 20.000 μαθητές)

Το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης έχει τίτλο: «Ανακαλύψτε την επιστήμη στην καθημερινότητά σας!» και περιλαμβάνει πρωτοπόρες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε κάθε ηλικία με στόχο να αποκαλύψει τη μαγεία της επιστήμης με κατανοητό, διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο. Οι θεματικές ενότητες του Φεστιβάλ ξεκινούν από τη Φυσική, τη Χημεία, τις Βιοεπιστήμες, τα Μαθηματικά και την Αστρονομία και φτάνουν σε τομείς όπως η Καινοτομία και η Επιχειρηματικότητα, η Ρομποτική, η Ψηφιακή Τεχνολογία, η Ιστορία και η Φιλοσοφία της Επιστήμης και η Τέχνη.

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν ζώνες στόχευσης: τις καθημερινές, η πρωινή ζώνη είναι αφιερωμένη στις επισκέψεις σχολείων, ενώ η απογευματινή και βραδινή ζώνη θα είναι αφιερωμένες στο ενήλικο κοινό. Το Σαββατοκύριακο το Φεστιβάλ θα απευθύνεται στις οικογένειες και το ευρύ κοινό.

 

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

 

Γενικές Πληροφορίες:

Διάρκεια: 10 Μαΐου – 13 Μαΐου

Είσοδος Ελεύθερη

 

Patras Science Festival 2017

www.patras-science.festival.gr

 

Γραφείο Τύπου

press@patras-science-festival.gr

PatrasScienceFestival

PatrasSciFest


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 share, 1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τελευταία Εβδομάδα αιτήσεων συμμετοχής για το 1ο Patras Science Festival!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format