Μοιράσου τα συναισθηματα σου


Πολλοί άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί  και φοβούνται να δείξουν αυτό που είναι. Πιστεύουμε το  ότι  να κρατάμε τα συναισθήματα μας  για τον εαυτό μας μας κάνει  πιο δυνατούς .

Πράγμα που είναι λάθος . Αν υπάρχει κάτι που μας απασχολεί το σκεφτόμαστε ξανά και ξανά  χωρίς να βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα.Πως θα λύσεις το πρόβλημα σου αν δε το μοιραστείς? Συνήθως δε μπορούμε να δώσουμε εμείς  μόνοι μας τη λύση γιατί δε το αντιμετωπίζουμε αντικειμενικά και ψύχραιμα ενώ κάποιος φίλος μας το βλέπει από μια πιο καθαρή οπτική γωνία και μπορεί να μας δώσει μια πιο σωστή απάντηση. Μη φοβάσαι ότι αν ανοιχθείς στους άλλους κινδυνεύεις να μπλεχτείς. Τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή από το να  μοιράζεσαι?

Επίσης ένα άλλο λάθος που κάνουμε σε σχέση με αυτά που αισθανόμαστε είναι το ότι θεωρούμε αδυναμία μας να εκφράσουμε τα συναισθήματα  μας. Μη φοβάσαι να κλάψεις , μπορεί να κλαις από χαρά από λύπη ή από όταν βλέπεις ευτυχισμένους ανθρώπους μη σε νοιάζει αν θα φανείς συναισθηματικός  νομίζοντας πως  κάποιος που γελάει διακινδυνεύει να περαστεί για χαζός.

Η έκφραση των συναισθημάτων είναι πράξη δύσκολη χρειάζεται γενναιότητα και θάρρος και φέρνει θετικά αποτελέσματα ακόμα και αν εμείς  πιστεύουμε  ότι έχουμε εκτεθεί.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Μοιράσου τα συναισθηματα σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format