3 θετικά του να μένεις μόνος


Πέρασες σε μια σχολή που είναι σε διαφορετική πόλη από αυτή που μεγάλωσες? Βρήκες δουλειά μακρυά από το πατρικό σου? Όπως και να έχει μένεις μόνος  και μπορείς να το απολαύσεις .

1) Μπορείς να φας ότι ανθυγιεινό θέλεις : Η μαμά σου δεν είναι εκεί για να δει ότι δεν έχεις φάει καθόλου φρούτα ή οτιδήποτε υγιεινό αλλά αντιθέτως έχεις μάθει απ΄ έξω τον κατάλογο των delivery έχοντας δοκιμάσει τα πάντα . Ακόμη  ότι δεν έχεις μαγειρέψει ούτε μια φορά κ ούτε έχεις σκοπό.

2) Ελεύθερο ωράριο : Σε πήρε ο κολλητός σου στις 3 να σου πει να βγείτε? Τότε έχεις ήδη αρχίσει να ετοιμάζεσαι γιατί δεν είναι κανείς εκεί να σου πει ότι είναι αργά για να βγεις ή ότι αύριο έχεις μάθημα . Επίσης δε θα μάθει ποτέ κανείς ότι δε πήγες στο μάθημα το πρωί  , το ότι κάθισες όλη μέρα χωρίς να κάνεις απολύτως  τίποτα ή το  ότι έχεις να γυρίσεις σπίτι σου από προχθές .

3) Μπορείς να εκμεταλευτείς το χώρο του σπιτιού : Όλη την ήμερα επικρατεί ησυχία δεν υπάρχει κάποιος  να σε ενοχλήσει ή να ενοχλήσεις εσύ κάποιον   , δεν υπάρχει λόγος να μαζέψεις τα πράγματα μέχρι τη στιγμή που θα σε επισκεφτούν οι δικοί σου βέβαια και τέλος ήσουν έξω με τους φίλους σου γιατί να μην συνεχίσετε το βράδυ ολοι μαζί σπίτι ?

Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις ότι σου λείπουν οι δικοί σου και το γεγονός ότι γύρναγες σπίτι και ήταν κάποιος εκεί να σε περιμένει να σου κάνει παρέα και να σου έχει έτοιμο φαγητό . Αλλά το να μένεις μόνος  είναι μια φάση που θα ήταν καλό ολοι να περάσουμε γιατί μέσα από αυτό ωριμάζουμε και μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό  μας . Όσο για τις οικογενειακές   στιγμές θα έχεις όλο το χρόνο μέσα στις γιορτές να τις αναπληρώσεις!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
2
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

3 θετικά του να μένεις μόνος

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format