Success Academy – Μια μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης για τελειόφοιτους και αποφοίτους!


Πριν λίγες ημέρες άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 3ο κύκλο του προγράμματος επαγγελματικής ανάπτυξης Success Academy της Effect, που σχεδιάστηκε με την υποστήριξη της Nestlé Ελλάς. Οι 2 προηγούμενοι κύκλοι του προγράμματος είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς πάνω από το 70% των συμμετεχόντων έχουν ήδη πετύχει τον επαγγελματικό στόχο που έθεσαν, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Για τον 3ο κύκλο, το Success Academy δίνει δωρεάν την ευκαιρία σε 50 τελειόφοιτους ή πρόσφατους αποφοίτους να αναλάβουν ένα πραγματικό project από μια εταιρεία, να αναπτύξουν τις δεξιότητες που ψάχνουν οι εργοδότες και να αποδείξουν την αξία τους!

Success Academy – “Our Success Story” from Effect in Eduation on Vimeo.

Το πλήρες πρόγραμμα 6 εβδομάδων, επιτρέπει στους νέους που συμμετέχουν να εξασκήσουν με βιωματικό τρόπο σημαντικές δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, η δημιουργική σκέψη, η διαχείριση ενός project και η ικανότητα παρουσίασης. Ταυτόχρονα, μαθαίνουν πώς να παρουσιάζουν καλύτερα τον εαυτό τους, να φτιάχνουν ένα σωστό βιογραφικό, να προετοιμάζονται για μια συνέντευξη και να αναζητούν θέσεις εργασίας. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν με στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και να χτίσουν ένα δίκτυο που θα τους υποστηρίξει στο μέλλον τους.

Τι κάνει το Success Academy διαφορετικό; Περισσότερο απ’ όλα, η πρακτική προσέγγιση που θα βιώσεις σε όλα τα κομμάτια του προγράμματος. Οι συνηθισμένες διαλέξεις θα αντικατασταθούν από διαδραστικά workshops και ασκήσεις μαζί με έμπειρα στελέχη και trainers. Και το καλύτερο; Ό,τι μαθαίνεις θα μπορείς να το δοκιμάσεις αμέσως στην πράξη, αφού θα ασχολείσαι με ένα πραγματικό πρότζεκτ μιας εταιρείας, αποκλειστικά για τους σκοπούς του Success Academy.

Τι λένε όμως οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος;

“Ηταν μοναδική εμπερία το να συνεργαστώ με τόσα πολλά και διαφορετικά άτομα και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μια εμπειρία που θα την ξαναέκανα και θα πρότεινα σε όλους να συμμετέχουν!”

“Κέρδισα αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές μου, ανέπτυξα την ηγετικότητα αλλά και τη δημιουργικότητα μου, ένιωσα ότι δεν αφήνω τις καταστάσεις και το δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον να με καταβάλλουν κάνοντας κάτι που θα με διαφοροποιήσει και θα με εξελίξει.”

“Μου έδωσε ότι χρειαζόμουν τη συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή μου: επικοινωνία, συνεργασία,κίνητρο και εξέλιξη.”

Μάθε περισσότερα για το Success Academy στο http://bit.ly/SA-R3 και κάνε αίτηση συμμετοχής μέχρι 21/10.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

2
2 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Success Academy – Μια μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης για τελειόφοιτους και αποφοίτους!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format