Τι να κάνεις στα κενά μεταξύ των μαθημάτων..


Αχ αυτά τα κενά. Στο σχολείο ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί αλλά ότι χειρότερο στη σχολή. Δεν φτάνει που ξυπνάς από τα χαράματα για το πρώτο μάθημα, σου βάζουν μετά το δεύτερο με κενό 3, 4,5…. ωρών μεταξύ τους. Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου βιώνω μια τέτοια τραγική κατάσταση και η ψυχολογία μου κοντεύει να καταρρεύσει …Γιαυτό κάθισα και σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω σε αυτά τα κενά.

1)Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη είναι αυτό το ήσυχο μέρος στη σχολή που σπάνια πατάμε. Καιρός λοιπόν να το εκμεταλλευτείς αφού μπορείς να πας και να διαβάσεις, να μπεις στο internet και να κάνεις γενικά πράγματα που θα σε χαλαρώσουν.

2) Κυλικείο

Μπορείς να πας στο κυλικείο της σχολής σου και να κάτσεις εκεί για κάτι ωρίτσες με την παρέα σου και να παίξετε διάφορα παιχνίδια, ξεκινόντας από χαρτιά,προχωρωντας σε παντομίμα (και ποιος νοιάζεται αν ο κυλικειάρχης και όλοι οι υπόλοιποι σε κοιτάνε λίγο περίεργα; Αν περνάς εσύ και οι φίλοι σου καλά να δεις που θα έρθουν και άλλοι να παίξουν(Αφού βέβαια ξεπεράσουν το πρώτο σοκ )

3)Πήγενε σπίτι

Αν είσαι από τους τυχερούς που μένουν κοντά στη σχολή, μπορείς να πας σπίτι σου και να κοιμηθείς μέχρι το επόμενο μάθημα. Ειδικά αν το προηγούμενο ήταν στις 8 στο πρωί, νομίζω πως η καλύτερη επιλογή είναι αυτή.
Αυτές λοιπόν είναι οι λύσεις που έχω σκεφτεί εγώ αγαπητοί μου για να περνάνε αυτές οι βασανιστικές ώρες (πραγματικά βοηθάνε.) Δοκιμάστε τες

That’s all folks

Γράφει η Ερβίσα Μπέιντο.

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
2 shares, 1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τι να κάνεις στα κενά μεταξύ των μαθημάτων..

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format