Τα “Mean Girls” ζουν ανάμεσά μας!


Κράξιμο mood: ON. Είναι πολλές! Κάθε στιγμή που περνάει γίνονται ακόμα περισσότερες! Έχουν εξαπλωθεί παντού. Στο δρόμο, στη σχολή, στη δουλειά, στο facebook, στο instagram, στο twitter… ΠΑΝΤΟΥ! Tα “Mean girls” αυξάνουν και πληθαίνουν! Και για να μιλήσουμε με απλά και λαϊκά λόγια, αναφέρομαι στις ψευτογκόμενες!

“Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες! Σαν και εμάς όμως καμία! Ο κόσμος γύρω μας είναι τόσο ΙΟΥ. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ”. Αυτό σκέφτονται και μετά παίρνουν την γλυκόξινη έκφρασή τους, κάνουν duckface και βγάζουν την selfie of the day για το Instagram #instamood #instacute #instaniaou #hatersgonnahate. Μάλιστα!

Ας μιλήσω στην γλώσσα τους #πυροβολείστεμεδενυπάρχεισωτηρία! Βγαίνουν έξω από το σπίτι ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΕΣ! Υπέρλαμπρες από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η βλεφαρίδα στο Θεό! Ακουμπάει στο μέτωπο! Μπετό βάζουνε; Πρόκειται για ένα ανεξήγητο φαινόμενο! Το απλό δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Είναι τόσο ντεκαντανς! Φοράνε κυρίως μάρκες, ή έτσι μας κάνουν να νομίζουμε (μάρκες από Santa Barbara μπορούμε να βρούμε και εμείς), γιατί με τα άλλα το απαλό δερματάκι τους ερεθίζεται ανοητάκια.

 

Νύχια γυπαετού έχεις δει ποτέ; Όχι; Κοίταξέ τες καλέ στα δάχτυλα! Και πες τους ένα κοπλιμέντο τύπου “Δικά σου είναι; Ουάου” και ας μην το πιστεύεις. Μόνο έτσι θα γλιτώσεις από αυτά!

Φαντάσου πως κάνουν άμα σπάσουν! Μουάχαχαχα! Τρέφονται με σούσι και πίνουν μόνο “σμούδι”! Και πουφ έσκασαν! Δεν χωράει άλλο το στομαχάκι τους! Ή τουλάχιστον έτσι λένε! Οι κοπέλες αυτές είναι κρυφοσουβλακόφιλες! Σίγουρα πράγματα! Δώστε τους γύρο και πάρτε τους την ψυχή!

Καφέ φυσικά και δεν πίνουν. Λένε ότι τους ερεθίζει το στομαχάκι. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό ε; Θα το πω ευγενικά! Η τουαλέτα θα είναι κατειλημμένη για αρκετή ώρα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις πίνουν μόνο γαλλικό ντεκαφεϊνέ με μισή ζαχαρίνη σε μέτρια θερμοκρασία για να μην καεί το λαιμουδάκι τους. Καφέ αυτό δεν το λες, αλλά τουλάχιστον έχει καφέ χρώμα!

Τέλος, ο τρόπος που σου μιλάνε είναι τόσο μα τόσο γλυκός! Όλο “κοριτσάκι μου, μαναράκι μου” και άλλα τέτοια γλυκουλίστικα λένε! Και εσύ χαμογελάς, και ας είσαι ένα βήμα πριν να κάνεις εμετό!

 

 

Τι συμβαίνει με αυτά τα κορίτσια τέλος πάντων; Τζίζους δηλαδή.

Κράξιμο mood: OFF 

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-1
3 shares, -1 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
3
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF
argiro

Τα “Mean Girls” ζουν ανάμεσά μας!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format