Καλοκαίρι vs Χειμώνας; Εσύ τι προτιμάς;


Νομίζω η γκρίνια είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου! Έχουμε χειμώνα; “Πο πο κρυώνω..μπρρρρρ”. Έχουμε καλοκαίρι; “Τι ζέστη είναι αυτή απαπαπα”. Έχουμε άνοιξη ή φθινόπωρο; “Και τι καιρός είναι αυτός; Δεν ξέρω τι να φορέσω! Καλοκαιρινά ή χειμωνιάτικα; Τι τέλος πάντων;”. Υπάρχουν όμως και κάποιοι αποφασισμένοι με ποια εποχή τα πάνε καλά!

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ)

Ζεστή σοκολάτα, κρασί, τζάκι και χουχουλιάρικες αγκαλιές! Αυτά είναι που σκέφτονται οι ρομαντικές αυτές ψυχές και λατρεύουν το χειμώνα! Μπορεί η μύτη τους να στάζει, μπορεί να μην νιώθουν τα άκρα τους, μπορεί το κρύο να τους τρυπά τα κόκκαλα αλλά αυτοί εκεί θέλουν χειμώνα! Υποστηρίζουν ότι στο κρύο θα βάλεις μία ζακέτα παραπάνω και θα είσαι εντάξει ενώ το καλοκαίρι δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απαγορεύεται να βγεις γυμνός! Βέβαια, το ένα ζακετάκι παραπάνω που λένε δεν ισχύει γιατί συνήθως είναι 10 πουλόβερ. Τα χέρια δεν κλείνουν εννοείται και είσαι το λεγόμενο κρεμμύδι αλλά τέλος πάντων.

Επίσης, αγαπούν το χειμώνα για τον απλό λόγο ότι μισούν το καλοκαίρι! Δεν αντέχουν την ζέστη, τον ιδρώτα και την ζάλη που προκαλεί ο ήλιος. Όσο λιγότερα ρούχα και να βάλουν δεν αλλάζει τίποτα! Δεν θέλουν να κάνουν 4 μπάνια την ημέρα! Ένα το πρωί, ένα μέσα στην ημέρα από τον ιδρώτα, ένα στην θάλασσα και ένα πάλι στο σπίτι! Και μετά πάλι από την αρχή! Λατρεύουν το ζεστό απαλό τους πάπλωμα και μισούν όταν το καλοκαίρι που κοιμούνται με τα απολύτως απαραίτητα ξυπνούν λες και τους έβρεξαν με το λάστιχο!

 

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΟΙ ΚΟΥΛ)

Γυαλί,σαγιονάρα, κοκτείλ και ζώαρα! Οι καλοπερασάκιες! Λατρεύουν το καλοκαίρι κυρίως λόγω της δυνατότητας να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Μπορεί να κάνει τρομερή ζέστη, αλλά ακόμα και στην Αθήνα να μένεις δεν απέχεις περισσότερο από μία ώρα από την θάλασσα! Όλοι ξέρουμε το συναίσθημα όταν πέφτεις στην θάλασσα μετά από μία καυτή διαδρομή ( κάνουμε όλοι ααααχχχχ παρατεταμένα!). Οι υποχρεώσεις λιγοστεύουν και επιτέλους έχουμε διακοπές! Επίσης, είναι η εποχή του πιο αγαπητού γλυκού στον κόσμο..ΠΑΓΩΤΑΑΑ!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μπάλα παγωτό ( και από πάνω άλλη μία, και άλλη μία για γαρνιτούρα); Στα επιχειρήματα τους φυσικά υπάρχει και ότι λατρεύουν το καλοκαίρι γιατί μισούν τον χειμώνα! Μπορεί να συμπαθούν και εκείνοι το ζεστό τζάκι και τον ρομαντισμό του αλλά δεν τους αρκεί το ένα δωμάτιο που ζεσταίνεται! Να θες να πας στο μπάνιο και να αρνείσαι να ξεκαβαλήσεις το τζάκι! Και με τα καλοριφέρ; Μπορεί να τα πάρεις αγκαλιά, αλλά η πλατούλα θα κρυώνει ακόμα! Πρέπει να γυρίσεις από όλες τις πλευρές και να χώσεις την πατούσα ανάμεσα στις λωρίδες του καλοριφέρ μπας και νιώσεις λίγο ζεστούλα!

 

ΟΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Το χειμώνα κλαίγονται για το κρύο, το καλοκαίρι για την ζέστη! Δεν ξέρουν τι θέλουν! Και ούτε οι άλλες εποχές τους αρέσουν! Πολύ αδιάφορες και τους μπερδεύουν, δεν ξέρουν τι να φορέσουν! Το καλοκαίρι γκρινιάζουν για τα λίτρα ιδρώτα τους και για την ψύξη από το air condition! Ότι και να βάλουν κολλάει πάνω τους και σιχαίνονται τον ίδιο τους τον εαυτό! Από την άλλη τον χειμώνα κρυώνουν και δεν σταματάνε να το λένε! Φοράνε 150 ρούχα και ακόμα γκρινιάζουν! Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα!

 

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

– See more at: http://mystudentpass.gr/kalokairi-vs-heimonas-esy-ti-protimas#sthash.7KVdQr7g.dpuf


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
2
Angry
Cute Cute
4
Cute
Fail Fail
4
Fail
Geeky Geeky
1
Geeky
Lol Lol
3
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
2
Win
WTF WTF
3
WTF

Καλοκαίρι vs Χειμώνας; Εσύ τι προτιμάς;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format