“Οι φοιτητές είναι σοβαροί άνθρωποι” μου έλεγαν!


superthumb_1.gif

Γεια σου μικρέ/ή μου αναγνώστη/τρια, για να είσαι εδώ μάλλον θα είσαι και εσύ θύμα αυτής της απάτης που μας λέγανε όταν ήμασταν μικροί, σωστά; Σωστά!

Μια μέρα καθώς σκεφτόμουν το γεγονός ότι είμαι φοιτήτρια ξαφνικά άρχισαν να πετάγονται σκέψεις από το πουθενά στο μυαλό μου και θυμήθηκα με πόσα ψέματα με έιχαν ταράξει οι γονείς μου για να με πείσουν να διαβάζω. Ένα από αυτά λοιπόν ήταν και το σημερινό μας θέμα.

Από μικρή μου λέγανε να περάσω στο πανεπιστήμιο, να σοβαρευτώ και να γίνω και εγώ ένα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας. Έτσι είχα δημιουργήσει στο μυαλό μου μια εικόνα πολύ ιδανική και πως οι φοιτητές ήταν σοβαρά άτομα, που όλη την ώρα διαβάζανε και γενικά η σχολή ήταν κύριο μέλημά τους σε καθημερινή βάση.

Μετά πέρασα στο πανεπιστήμιο και είδα ότι όντως κύριο μέλημά μας είναι η σχολή. Αφού κάθε μέρα ψάχνω δικαιολογία για να μην πάω. Και δεν νομίζω να είμαι η μόνη.

Η αλήθεια είναι πολύ πολύ διαφορετική παιδάκια μου αφού (ελάτε, μεταξύ μας τώρα) πόσοι από εσάς θέλετε να είστε σοβαροί 24 ώρες το 24ωρο; Είναι τέλειο να ζεις μέσα στη τρέλα και να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι. Είναι τέλειο να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και παράλληλα να είσαι ο εαυτός σου, και να μην χρειάζεται να παριστάνεις κάποιον που δεν είσαι επειδή έτσι “ΠΡΕΠΕΙ”. Είναι τέλειο να παρτάρεις με τους φίλους σου, να βγαίνεις για καφέ με τον/ την σύντροφό σου.

Όταν είσαι φοιτητής καλείσαι να ισορροπείς δυο κόσμους. Ό ένας είναι αυτός που περιλαμβάνει τα πάρτυ, τις εξόδους και γενικά ότι σε διασκεδάζει και ο άλλος είναι το πανεπιστήμιο, οι στόχοι και γενικά ότι σε εξελίσσει.

Είμαι της άποψης ότι ζούμε μια φορά (YOLO, που λέμε και μεις οι νεολαίοι) και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να περνάμε καλά. Να θέτουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε! Αυτό όμως, για μένα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ακολουθούμε δρόμους που μας ορίζουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης και μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη, τρέλα και αφοσίωση. Οπότε ξέχνα ότι σου έλεγαν οι γονείς σου και κάνε αυτό που θες με τον δικό σου μοναδικό τρόπο γιατί αυτός είσαι εσύ!

That’s all folks για σήμερα, να προσέχετε τους υπέροχους εαυτούς σας και όσους αγαπάτε. Μέχρι το επόμενο άρθρο τα ΓΛΥΚΑ φιλιά μου σε όλους!

Για τους υπέροχους αναγνώστες μου Ερβίσα Μπέιντο!

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

“Οι φοιτητές είναι σοβαροί άνθρωποι” μου έλεγαν!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format