Ο δεκάλογος του μόλις-έδωσα-πανελλήνιες


Αγαπητέ, εν δυνάμει, φοιτητή,

Έδωσες πανελλήνιες και εδώ και μία εβδομάδα έχεις μάθει τα αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από το αν σου αρέσουν ή όχι, έχεις αρχίσεις να ζεις τη ζωάρα σου, ή να φαντάζεσαι πώς θα είναι η ζωάρα σου αφότου πας διακοπές με τους φίλους σου, γραφτείς στη σχολή σου και τα λοιπά και τα λοιπά.

Ως (δις) παθούσα θα σου πω τα 10 πράγματα που μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα:

  1. Κεφάλαιο «παιδικοί φίλοι»: Δεν θα τους χάσεις. Είστε παρέα από αμούστακα παιδιά και καμία αλλαγή πόλης ή ενδιαφερόντων δε μπορεί να το αλλάξει αυτό!
  2. Κεφάλαιο «καινούργιες παρέες»: Το γεγονός ότι οι παιδικοί σου φίλοι είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ύπαρξής σου δε σου δίνει το δικαίωμα να γίνεις αντικοινωνικός. Γνώρισε κόσμο, θα κάνει την ακαδημαϊκή σου ζωή πολύ καλύτερη!
  3. Πιστεύεις ότι θα τελειώσεις τη σχολή στα 4 χρόνια. Χα Χα.
  4. Ο μονόλογος της μετακόμισης: «Θα μένω μόνος μου, θα τρώω όλη μέρα απ’ έξω, θα κρεπαλιάζω κλπ.» Σου δίνω 3 μήνες μέχρι να παραδεχθείς μεγαλόφωνα ότι σου λείπουν τα φασολάκια της μαμάς.
  5. Νοικοκύρης in the making: Πιστεύεις ότι θα μένεις μόνος σου και ότι θα κάνεις τις δουλειές του σπιτιού συστηματικά γιατί είσαι ΤΟΣΟ ανεξάρτητος. Εγώ σου λέω ότι θα παρακαλάς τη μανούλα να έρχεται να σε βοηθάει κάθε ΣΚ. (για τα φασολάκια που σου έλειψαν βλέπε #4)
  6. «Θα είμαι όλη μέρα έξω» λες και το πιστεύεις: Μετά θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ακριβό χόμπι.
  7. Αρχαίοι Έλληνες Θεοί: Είσαι πεπεισμένος ότι τώρα θα μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμά σου το γυμναστήριο, και ότι του χρόνου θα βγεις στην παραλία ως άλλος Απόλλωνας ή ως άλλη Αφροδίτη να εντυπωσιάσεις τα πλήθη. Είναι μέχρι να γνωρίσεις το αλκοόλ, μετά θα σου περάσει.
  8. Διάβασμα της τελευταίας στιγμής: Πιστεύεις ότι η εξεταστική βγαίνει με δύο εβδομάδες διάβασμα. Έτσι σου είπαμε εμείς οι παλιοί. Ε, λοιπόν, όχι!
  9. Γενικά τέλος το διάβασμα: Μετά τις πανελλήνιες απαλλάχθηκες διά παντός είπες; Ξανασκέψου το!
  10. Θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου: Δε γίνεται να στο καταρρίψω αυτό! Και είναι τόσο καλό όσο ακούγεται! Γι αυτό ετοιμάσου…

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ο δεκάλογος του μόλις-έδωσα-πανελλήνιες

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format