Donovan Livingston: Όταν ένας millenial γράφει ιστορία


https://www.youtube.com/watch?v=aGb8ZfZl_IE 

Ένα Manifesto διαφορετικό από όλα τα άλλα…

Μιλάω φυσικά για το πιο πολυσυζητημένο video των τελευταίων ημερών, το λόγο αποφοίτησης ενός Αμερικάνου φοιτητή που έκανε το σύμπαν να συγκινηθεί και τη Hillary Clinton να το κοινοποιήσει στα προσωπικά της social media.

Ο Donovan Livingston μέσα σε 5 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα έγραψε ιστορία με το ποίημά του με τίτλο “Lift Off”, χτυπάει 5 εκατομμύρια views, και κάνει σύσσωμο το Harvard να χειροκροτεί.

Μιλάει για το ρατσισμό στην εκπαίδευση, μιλάει για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια των σπουδών του, μιλάει για το φως που δεν έσβησε ποτέ μέσα του, όσο δύσκολα κι αν πέρασε. «Όμως αυτές οι μέρες για εμένα έχουν περάσει. Τώρα ανήκω στα αστέρια». Αυτό είπε και το πλήθος ένιωσε το μεγαλείο που μπορούν να κρύψουν οι λέξεις.

«Κανείς από εμάς δε γεννήθηκε για να είναι κοινότοπος, γεννηθήκαμε για να είμαστε κομήτες». Όποιοι και να είμαστε, από όπου κι αν ερχόμαστε, όπου και να πηγαίνουμε, οτιδήποτε κι αν ονειρευόμαστε, όσες φορές κι αν φάμε τα μούτρα μας, η ζωή μας τώρα ξεκινάει και το αποτύπωμα που θα αφήσουμε στον κόσμο είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό που φανταζόμαστε.

Στους κυνικούς της παρέας, αυτός ο λόγος ακούστηκε σαν ένα ανούσιο παραλήρημα κλασσικών τσιτάτων, που αρμόζουν σε γάμους, βαφτίσια, αποφοιτήσεις και λοιπές συναθροίσεις. Δεν είναι όμως! Και πώς θα μπορούσε να είναι όταν μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ένας τόσο νέος άνθρωπος διεκδικεί τη θέση του στον κόσμο;

“Sky is not the limit. It’s just the beginning…”

Και έχει δίκιο…

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Donovan Livingston: Όταν ένας millenial γράφει ιστορία

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format