Θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ;


Σήμερα πραγματοποιήθηκε ή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Μετρό ​στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τον κλάδο να αρνείται την υπαγωγή των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών, στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων. Οι εργαζόμενοι του μετρό από ότι φαίνεται θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, καθώς  όπως δήλωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στα dikaiologitika.gr: 

«η σημερινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Μετρό με ποσοστό 85% έδωσε εντολή στο Δ.Σ. για κινητοποιήσεις επαναλαμβανόμενες και διαρκείας και μ’ αυτή την πρόταση πάει το σωματείο μας στην αυριανό συντονιστικό όλων των Σωματείων της ΣΤΑΣΥ. Είναι σημαντικό να υπάρξει καλός συντονισμός, ώστε να προχωρήσουμε οργανωμένα και αποτελεσματικά».

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνει λοιπόν προσπάθεια συντονισμού με τους εργαζομένους και στις άλλες συγκοινωνιακές εταιρίες ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό αγωνιστικό μέτωπο και αύριο το μεσημέρι θα συνεδριάσει το συντονιστικό των σωματείων των εργαζομένων ΜΜΜ, όπου θα αποφασιστεί αν τελικά θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format