Άσε τις δικαιολογίες με τις απεργίες και κάντο όπως οι φοιτητές του Ο.Π.Α.!


Τέρμα οι δικαιολογίες.. Τι και αν σήμερα δεν λειτουργούν Μετρό, Ησαπ, Τραμ, Τρόλεϊ και Λεωφορεία. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι άλλοι τρόποι που μπορεί κανείς να φτάσει στην σχολή του..

Για αυτό άλλωστε και στο Ο.Π.Α. οι φοιτητές απτόητοι από την σημερινή κατάσταση και επί την ευκαιρία ότι τα μαθήματα εκεί γίνονται κανονικά αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα  και να κατασκηνώσουν στο προαύλιο τους, για να ζήσουν εκεί μια αξέχαστη εμπειρία με φαγητά, μπύρες, κιθάρες και όλα τα σχετικά.. 

[[{“fid”:”10866″,”view_mode”:”wysiwyg”,”type”:”media”,”attributes”:{“alt”:”screenshot-www_facebook_com_2016-05-26_12-44-25.png”,”title”:”screenshot-www_facebook_com_2016-05-26_12-44-25.png”,”height”:”252″,”width”:”345″,”class”:”media-element file-wysiwyg”}}]]

Ακόμα όμως και αν τα μαθήματα στην δικιά σου σχολή έχουν ακυρωθεί μπορείς να ακολουθήσεις το λαμπρό παράδειγμα των φοιτητών του ΟΠΑ και να ξεκινήσεις για την σχολή σου με:

  • Πόδια: Τι τα έχεις; Καλοκαίρι έφτασε άλλωστε. Ένα τρεξίματακι από την άλλη άκρη της Αθήνας θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά σου κιλά και να είσαι έτοιμος να χτυπήσεις τις παραλίες και τα γκομενάκια.
  • Αυτοκίνητο που δεν έχεις: Γίνε το φόρτωμα που όλοι αγαπάμε στον κολλητό/ή σου ή συγγενή σου και πες του να σε πετάξει για άλλη μια φορά μέχρι την σχολή σου.
  • Αγαπημένα Ταξί: Δώσε όλα σου τα χρήματα στους αγαπημένους μας ταξιτζήδες και απόλαυσε μια μαγευτική διαδρομή της Αθήνας υπό τους γαλήνιους ήχους των κορναρισμάτων και των ευγενικών χαρακτηρισμών μεταξύ των οδηγών.
  • Ποδήλατο, Skateboard, Πατίνι, roller κτλ: Φτάσε στην σχολή σου με στυλ και άνεση και εντυπωσίασε το πλήθος.

Λύσεις υπάρχουν πολλές. Για αυτό λοιπόν και εσύ ακολούθα το παράδειγμα των φοιτητών του Ο.Π.Α. και άσε τις δικαιολογίες για απεργίες..

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Άσε τις δικαιολογίες με τις απεργίες και κάντο όπως οι φοιτητές του Ο.Π.Α.!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format