Εθελοντική Αιμοδοσία από το ΟΠΑ


Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού, το 47ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεωντου 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΠΑ απο την πρυτανεία:

 Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, Καθηγητές και Λέκτορες, μέλη ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΔΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.

Πρέπει, επίσης, να γνωρίζουμε ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει συνδράμει κατ’ επανάληψη το Πανεπιστήμιό μας καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα πολλών φοιτητών, μελών του προσωπικού μας ή συγγενών τους.

Για μια ακόμη φορά, σας παρακαλούμε όλους να διαδώσετε αυτό το μήνυμα-πρόσκληση και όσοι μπορείτε, να δώσετε λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.

Προτρέψτε τους συναδέλφους και τους φοιτητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

Πηγή: aueb.gr

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Εθελοντική Αιμοδοσία από το ΟΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format