Διεθνής διάκριση φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ


Την Τρίτη θέση έλαβε ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ που συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό Global Student Challenge.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν η διαχείριση μίας εταιρείας σε όλη την αλυσίδα αξίας (Purchasing, Supply Chain, Sales) και στα χρηματοοικονομικά (Finance) και ο κάθε φοιτητής είχε την αντίστοιχη θέση manager. Η διαχείριση της εταιρείας γινόταν μέσω του business simulator “The cool connection”. Ο διαγωνισμός είχε συνολική διάρκεια 7 μηνών και οι φοιτητές του Τμήματος ΟΔΕ ήταν οι μοναδικοί συμμετέχοντες που εκπροσωπούσαν ελληνικό πανεπιστήμιο.

Οι τεταρτοετείς φοιτητές, Αποστολάκη Ελευθερία, Βασιλάκης Αντώνης, Καραμπάσης Κωνσταντίνος και Νασμής Χρήστος, έχοντας περάσει από τις δύο προκριματικές φάσεις του διαγωνισμού προκρίθηκαν στον τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία.

Η τελική φάση διήρκεσε μία εβδομάδα και οι ομάδες ανταγωνίστηκαν σε έξι γύρους. Η ομάδα του Τμήματος ΟΔΕ “Pioneers” έλαβε την 3η θέση παγκοσμίως, εκπροσωπώντας τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και την Ελλάδα. Στον τελικό συμμετείχαν 21 ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν από ένα σύνολο 400 και πλέον ομάδων από Πανεπιστήμια όλου του κόσμου!

Πηγή: aueb.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Διεθνής διάκριση φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format