TGIMUNC, Αλλάζοντας τον κόσμο στην Ινδία


Είσαι λάτρης των ταξιδιών; Ονειρεύεσαι να πας σε έναν εξωτικό προορισμό; Μιλάς καλά αγγλικά; Είσαι μυημένος στα μοντελικά συνέδρια των Ηνωμένων Εθνών (MUN) ή σκοπεύεις να αρχίσεις να ασχολείσαι;

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ΝΑΙ, έχω την ιδανική λύση! TGIMUNC! Ένα μοντελικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί στην Ινδία τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται να αποτελέσει ένα ορόσημο όσον αφορά τα MUN καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στις 8.000 ενώ η κεντρική επιτροπή του, που αποτελείται από 9 μέλη, θα εκπροσωπεί 9 διαφορετικές εθνικότητες.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με το World Leaders Conclave, με εισηγητές που επηρεάζουν την παγκόσμια κοινότητα, από διάφορους κλάδους, όπως είναι ο κλάδος της τεχνολογίας (Apple), των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) και της πολιτικής.

Τα θέματα του συνεδρίου θα καλύπτουν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα (ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα των γυναικών, οικονομική κρίση, τρομοκρατία, πόλεμος Συρίας, εμφύλιος Υεμένης, βιώσιμη ανάπτυξη, περιβάλλον). Σκοπός είναι η σημερινή νεολαία να αποκτήσει φωνή, άποψη και κατάρτιση πάνω σε ζητήματα που την αφορούν αλλά νιώθουν ότι δε μπορούν να επηρεάσουν.

Αν θες κι εσύ να αλλάξεις τον κόσμο, κάνε το πρώτο βήμα και #TaksidepseMaziMou.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

TGIMUNC, Αλλάζοντας τον κόσμο στην Ινδία

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format