World Merit 360


Πρώτο ταξίδι του 2016, και ίσως το σημαντικότερο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα παγκοσμίως που αφορά τους πολίτες του κόσμου και διαπραγματεύεται τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που υπογράφηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη τον Σεπτέμβριο του 2015.

Το πρόγραμμα είναι καινοτόμο, είναι εμπνευσμένο και χρειάζεται ΕΣΕΝΑ. Θα εργαστείς ως μέλος μίας ομάδας 360 ατόμων από όλον τον κόσμο, θα ανταλλάξεις ιδέες, θα πάρεις αποφάσεις. Σου είπα ότι οι αποφάσεις σου θα έχουν αντίκτυπο; Θα παρουσιασθούν στα Ηνωμένα Έθνη, και θα υιοθετηθούν άμεσα με σκοπό την ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινότητας μέσα από τον φακό των νέων της.

Θα ηγηθείς εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, πολύ πέρα από το πλαίσιο του προγράμματος του World Merit, δίνοντάς τους το παράδειγμα και την ευκαιρία να φέρουν την αλλαγή.

Γίνεται και καλύτερο: Αυτή η παγκόσμια συνάντηση θα γίνει στη Νέα Υόρκη, στα κεντρικά Κτίρια των Ηνωμένων Εθνών, από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει, τι περιμένεις;

Για περισσότερες πληροφορίες: http://worldmerit.org/merit360.aspx

Μαζί με τον καινούργιο χρόνο, η ομάδα του MyStudentPass.gr σου ετοιμάζει απίστευτες εκπλήξεις!

Πρόκληση #1: Χρησιμοποίησε στις δημοσιεύσεις σου, στις φωτογραφίες και στα ταξίδια σου το hashtag #TaksidepseMaziMou , και πού ξέρεις; Ίσως ταξιδέψεις μαζί μου φέτος!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format