Πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τη κολλητή μου;


Λίγα είναι τα άτομα τα οποία αποτελούν αυτό που λέμε “σταθμό” στη ζωή μας. Κάθε μέρα συναναστρεφόμαστε και μιλάμε με αρκετούς ανθρώπους ς, όμως λίγους, από αυτούς εμπιστευόμαστε και ακόμα λιγότερους κρατάμε για καιρό δίπλα μας. Πέρα από την οικογένειά σου, ένα από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή σου είναι η κολλητή σου.

Τι θα γινόταν λοιπόν χωρίς αυτή; Χμμμ… από που να ξεκινήσω;

  • Σχολή

tumblr_nb6fzhKa5T1titzlso1_500Η σχολή είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι της καθημερινότητας οπότε χρειάζεσαι και τα κατάλληλα άτομα για να υποστείς τις πρωινές ώρες, τα εργαστήρια, τις θεωρίες και τους καθηγητές. Να έχεις έναν άνθρωπο δικό σου βρε παιδί μου, να πεις τον πόνο σου και να το διαχειριστεί όπως αυτός ξέρει μόνο. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που όταν έχεις νεύρα, επειδή δεν πρόλαβες να πάρεις καφέ, να είναι εκεί ώστε να τσακωθεί μαζί σου για να ηρεμήσεις. Γιατί ποιος άλλος θα κάθεται να σε ακούει να τον βρίζεις και μετά από 2 ώρες όλα να είναι μέλι γάλα; ΚΑΝΕΙΣ! Μόνο μια!!!

  • Τρέλες

funny-spognebob-nakedΜα φυσικά και μιλάω για τις χαζομαρούλες που σκεφτόμαστε αλλά θέλουμε ένα άτομο το οποίο να μην σε παρεξηγήσει όταν θα του πεις τη πιο περίεργή σου σκέψη αλλά πριν καν την τελειώσεις να σε τραβάει από το χέρι να πάτε να την πραγματοποιήσετε. Κάπως έτσι δημιουργούνται και οι πιο τέλειες αναμνήσεις. Χωρίς αυτόν τον άνθρωπο πόσο απλή θα ήταν η ζωή μας; Εμείς όμως δεν γεννηθήκαμε για να κάνουμε απλά πράγματα, αλλά για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και τις πιο τρελές μας σκέψεις αναμνήσεις.

  • Καθημερινότητα

tumblr_m8y51gNqMQ1qk9jkeΌταν λέω καθημερινότητα εννοώ τα απλά πράγματα που κάνουμε μαζί με την κολλητή μας και ούτε που τα σκεφτόμαστε, με την έννοια ότι μας φαίνονται τόσο συνηθισμένα και αυτονόητα που πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε κιόλας. Μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της Αθήνας συζητώντας διάφορα και άσχετα μεταξύ τους πράγματα σε κάνει να καταλάβεις πως αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας είναι ανθρώπους που να μπορούμε να επικοινωνούμε, να μας καταλαβαίνουν και να μας αγαπάνε με την ίδια και περισσότερη ένταση, όπως εμείς.

  • Φαΐ

tumblr_m21i96ouxl1rsictzo1_500Το φαγητό είναι από μόνο του κάτι το θεϊκό και ιερό, όταν όμως συνδυάζεται με την καλύτερη παρέα τότε η ικανοποίηση που νιώθεις πολλαπλασιάζεται με 1000. Όπως είναι γνωστό εμείς τα κοριτσάκια τρώμε που και που λίγο παραπάνω, οπότε θέλουμε κάποιον για να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και να μην αισθανόμαστε τύψεις. Για παράδειγμα αν είναι 3 το πρωί και θέλεις σοκολάτα, αν ήσουν μόνη σου δεν θα πήγαινες, με τη κολλητή σου όμως; (Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα πρέπει να σταματήσω τις κακές επιρροές).

Κάπως έτσι και κλείνοντας ένα ακόμα άρθρο ήθελα να περάσω και εγώ το δικό μου μήνυμα στη δικιά μου κολλητή η οποία ήταν, είναι και θα είναι (ευελπιστώ) κοντά μου στις καλές και τις κακές μου στιγμές. Μέχρι το επόμενο άρθρο καλή συνέχεια και να περνάτε πάντα όμορφα μαζί με άτομα που σας κάνουν να βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό.
Για το Mystudentpass.gr γράφει η Ερβίσα Μπέιντο.!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τη κολλητή μου;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format