Μελομακάρονο LOADING…


Παντού χριστουγεννιάτικα και Χριστούγεννα δεν βλέπω! Όλη η Ελλάδα μετράει ανάποδα τις μέρες εδώ και κανά μήνα! Θέλω να έρθουν ΤΩΡΑ!

Άγιε μου Βασίλη, πότε θα έρθεις; Ανυπομονώ! (όχι δεν είμαι 5 χρονών).

Καλό το Πάσχα αλλά σαν τα Χριστούγεννα τίποτα! Αλλά μέχρι τότε τι κάνουμε;

Δείτε επίσης : Σχολή και Χριστούγεννα: Μπορείς να τα συνδυάσεις!

Αρχικά, στολίζουμε το σπίτι! Στολίζουμε τόσο μέχρι το σπίτι μας να μοιάζει με μαγαζί με εποχιακά είδη. Δεντράκια, καραβάκια, σπιτάκια του Άγιου Βασίλη, της γυναίκας του, των ξωτικών ,λαμπάκια μέσα -έξω.

Παράλληλα όμως, στολίζουμε και εμάς! Γιατί μην μου πεις ότι όταν στολίζεις το δέντρο δεν τα δοκιμάζεις πρώτα πάνω σου. ΔΕΝ θα σε πιστέψω!Μπάλες για σκουλαρίκια, γιρλάντες για κασκόλ και λαμπάκια για κολιέ! Και έτσι υπέρλαμπρος χορεύεις και τραγουδάς Χριστουγεννιάτικα με μανία! I WANT TO WISH YOU A MERRY CHRISTMAS…λα λα λααααα. Σαν δαιμονισμένο ξωτικό!

tumblr_md2xu2Yrd01r1mtsdo1_500

Και για σας τους υπόλοιπους που είστε γύρω του και το κοιτάτε, για να μην το δείτε πραγματικά δαιμονισμένο, αφήστε το να βάλει εκείνο το αστέρι στο δέντρο! Και γενικά να δείχνετε ενθουσιασμένοι! ΠΟΛΥ ενθουσιασμένοι!

giphy

Αργότερα, αφού καταφέρουν να σε ξεμπλέξουν από τα λαμπάκια, πας στην πανέμορφη στολισμένη Αθήνα! Πως αλλιώς θα νιώσεις Χριστούγεννα αν δεν βγάλεις την καθιερωμένη πλέον selfie στο δέντρο του Συντάγματος; Και σίγουρα θα την ανεβάσεις και ας είσαι κάπως έτσι….

tumblr_n5nwnlTxic1sial0xo2_250

Με το που μπαίνει ο Δεκέμβρης, σου μπαίνει και η ιδέα του μελομακάρονου και του κουραμπιέ! Όλα τα γλυκά σου φαίνονται βαρετά. Αλλά τι να κάνεις; Περιμένεις… και περιμένεις…την στιγμή που θα τα τρως πέντε πέντε! Ανυπομονείς για την στιγμή που θα πηγαίνεις στην κουζίνα για νερό και θα τρως και έναν κουραμπιέ. Και θα παίρνεις και έναν για το δρόμο για το δωμάτιο. Και έναν για το καλό. Και ένα μελομακάρονο. Έτσι για να ισορροπήσει η γεύση.

Υπομονή και ανάσες (φου φου φου). Δεν αργούν πολύ ακόμα…

ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ!

Το ακούσατε και εσείς; ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

r6ftg7hy8uj9ik0ol-p

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης :

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Μελομακάρονο LOADING…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format