Phone addiction! Εσύ κόλλησες;


Φαντάσου μία μέρα χωρίς το κινητό σου! Αρχίζεις και νιώθεις άβολα; Ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός σου και νιώθεις τον ιδρώτα να στάζει αργά γύρω από το μέτωπό σου; Δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και ξεροκαταπίνεις; Τρελαίνεσαι μόνο στην ιδέα να μείνεις μακριά του έστω και για λίγο; Ο ναι! Πρέπει να στο αποκαλύψω! Είσαι εθισμένος στο κινητό σου – πολυμηχάνημα – μόνο καφέ δεν φτιάχνει!

Μην σε πιάνει κρίση πανικού! Δεν θα στο πάρει κανείς αλλά ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ είσαι ένα phone zombie!

Δείτε επίσης : Τι εννοείς δεν έχεις facebook;

Ξυπνάς και κοιμάσαι με την σκέψη του! Είναι δίπλα σου όταν πας να κοιμηθείς και σου κρατάει συντροφιά μέχρι να σε κοιμήσει γλυκά. Όλο το βράδυ είναι δίπλα σου σαν φύλακας άγγελος! Και άμα δεις κανένα εφιάλτη και ξυπνήσεις ξαφνικά μέσα στο βράδυ; Είναι εκεί να σε ησυχάσει και να διώξει τις άσχημες σκέψεις που σου προκάλεσε το κακό αυτό όνειρο. Και φυσικά είναι πάντα δίπλα σου από την πρώτη στιγμή που ανοίγεις τα μάτια τα πρωινά. Είναι εκεί να συμπληρώσει το κενό ανάμεσα στα δάχτυλά σου και να καλύψει την παλάμη σου ζωσταίνοντάς την.

Αργότερα βγαίνετε χεράκι-χεράκι βόλτες! Για καφέ, για ποτό, για ταινία στο σινεμά! Περνάτε όλη την ημέρα μαζί!
Πόσο γλυκό! Άμα μιλούσαμε για άνθρωπο…
Έχεις σχέση με το κινητό σου! Το έχεις καταλάβει;

54b699eac04f914012015163138

Το παίρνεις ΠΑΝΤΟΥ μαζί σου! Και φυσικά και στην τουαλέτα! Υπάρχει καλύτερο μέρος να διαβάσεις τα νέα της ημέρας και να στείλεις ερωτικά μηνύματα στο μωρό; Αχ, πάνε οι εποχές που διαβάζαμε με προσήλωση τα συστατικά και τον τρόπο λουσίματος πίσω από τα σαμπουάν.

Ο μεγαλύτερος φόβος σου; Wait for it…5% μπαταρία! 5% μπαταρία! 5% ΜΠΑ-ΤΑ-ΡΙΑ! Είσαι σε κατάσταση πανικού. Εισπνοή. Εκπνοή. Λες “Μπα! Άσ’το δεν πιάνει.” και λιποθυμάς!

tumblr_mbzmjdt07l1rxd8rh

Όταν πια έχεις συνέλθει, βάζεις το turbo και τρέχεις στο σπίτι σου για να δώσεις some sugar στο κινητάκι σου!

Επίσης, δεν το εμπιστεύεσαι σε κανέναν! Να αγγίξει κάποιος άλλος το πολύτιμό σου; ΠΟΤΕ! “Μείνει μακριά του, άθλιο και σιχαμένο γήινο ον! Δεν είναι για τα μούτρα σου”.
*Στο πακέτο των μη άξιων να έρθουν σε επαφή με το κινητό σου είναι… ΟΛΟΙ! Εκτός από σένα φυσικά!

My_precious_gollum_lord_or_the_rings_oh_yes_mine_all_mine_go_away

Η απόλυτη ευτυχία σου έρχεται με ένα ήχο! Κλιτσ! Κλιτσ! Ό,τι και να πατήσεις βγάζει αυτό το τέλειο ήχο! Πορώνεσαι! Δεν έχεις τίποτα απολύτως να κάνεις στο κινητό σου αλλά απλά πατάς τις εφαρμογές και βγαίνεις μετά! Πληκτρολογείς και μετά τα σβήνεις! Κλιτσ Κλιτσ! Βγάζεις selfie για να ακούσεις την κάμερα να κάνει το δικό της γλυκό ήχο! Καλά και αν ακουστεί και το Κλουκ Κλουκ Κλουκ, ο ήχος όταν σου στέλνει κάποιος μήνυμα; Εντάξει, ΑΥΤΟ θα πει να είσαι ευτυχισμένος!

Το συγκεκριμένο στάδιο είναι πολύ προχωρήμενο! Αν το κάνεις καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό!

Και γυρίζουν και σου λένε από αύριο θα πρέπει δυστυχώς να χρησιμοποιείς κινητό με κουμπάκια, χωρίς κάμερα, με φακό και με μοναδικό παιχνίδι το “Φιδάκι”.
Εκεί να σε δω τι κάνεις…

54b35fa39af7312012015054611

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Phone addiction! Εσύ κόλλησες;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format