3+1 είδη παρεών των φοιτητικών μας χρόνων!


Το σημερινό άρθρο αγαπητά μου παιδιά αφορά και εσένα πρωτοετή μου αλλά και εσάς τους υπόλοιπους (αιώνιους και μη), μιας και οι πρώτοι θα πάρουν μια γεύση για το τι τους περιμένει και οι υπόλοιποι θα ταυτιστείτε. Το θέμα μας σήμερα όπως καταλάβατε (για να είστε εδώ και να διαβάζετε αυτά που γράφω) είναι οι κατηγορίες παρεών που συναντούμε στα φοιτητικά μας χρόνια…
1)ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΟΠΑΡΕΕΣ

giphy
Εννοείται πως οι κοριτσοπαρέες είναι παντού, σε κάθε σχολή, σε κάθε γωνιά και όπου να γυρίσεις θα δεις μια να παραμονεύει. Από τα πολύ παλιά χρόνια προ Χριστού όταν πηγαίναμε και εμείς σχολείο υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για ΠΑΝΤΑ!
ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ:

tumblr_inline_ml53cwSSGx1qheoy4
Οι κοριτσοπαρέες, κάθε μια ξεχωριστά έχουν τους δικούς τους κώδικες και για να τις προσεγγίσεις είναι δύσκολο γιαυτό κινείσαι σαν αίλουρος, διακριτικά και από απόσταση μέχρι να καταλάβεις τους κώδικες αυτούς ώστε να γίνεις ένα… Υπάρχουν πολλές γνώσεις που πρέπει κερδίσεις ώστε να μπορέσεις να ενταχθείς στη συζήτησή τους, και ΦΥΣΙΚΑ πρέπει να εξασκηθείς σκληρά ώστε να προλαβαίνεις τα θέματα συζητήσεων. Για να σε βοηθήσω, κατά μέσο όρο αλλάζουν 15 θέματα/sec … (ΠΡΟΣΕΧΕ!)
ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ:

anigif_enhanced-buzz-21528-1397057963-4
Εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα διότι είναι πολλές , είσαι ένας/μια και σε θέλουν. Σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάζεις Facebook, twitter ή ο,τι άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείς (ακόμα και αυτά που δεν χρησιμοποιείς λ.χ. MSN). Καμία επαφή γιατί θα βρεθείς μια μέρα στην Ερμού να ψωνίζεις χωρίς καν να το καταλάβεις…
2)ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 11 Ή 12 Ή 13 Ή….

tumblr_mpjf4ywqkk1qcxxt0o1_500
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τη πολύ πολύ μεγάλη παρέα που γνωρίζονται από το πρώτο έτος και κάθε χρόνο ανανεώνεται.Είναι η κλασική παρέα που βλέπεις στο facebook check in με 100 άτομα που δεν χωράνε καν στη σέλφι (ΗΜΑΡΤΟΝ!)
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ:

tumblr_m7jllz9M1w1qcuu0k
Δεν υπάρχει λόγος να τους προσεγγίσετε είναι ήδη ΠΑΡΑ πολλοί και περνάνε κάλα μεταξύ τους. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕ!
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ:

glee
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Είναι πολλοί και δεν θέλουν άλλους οπότε δεν θα ασχοληθούν…
3)LOVE IS IN THE…?

tumblr_n2v05hFb2s1sy7z2do1_500
Εδώ έχουμε μια ακόμη περίπτωση οπού η παρέα αποτελείται αποκλειστικά από ερωτευμένα ζευγαράκια τα οποία φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε περίσταση… (Σας αγαπάμε και σας όμως λίγο)
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ:

tumblr_nup1qcGWC71ufrhcno1_400
Η διαδικασία είναι απλή. Έχεις κοπέλα/αγόρι; Αν ναι τότε you are in αν όχι, τότε λυπάμαι πολύ…
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ:

tumblr_nah3xu7rKf1qzk2upo1_500
Συνήθως δεν θέλουν άλλους στην παρέα (τα κορίτσια περισσότερο για αυτονόητους λόγους) οπότε δεν κινδυνεύεις…
4)ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ…

anigif_enhanced-buzz-7303-1383669664-6
Στη κατηγορία αυτή η παρέα αποτελείται από 2 άτομα. Συνήθως η παρέα αυτή δημιουργείται από παιδιά που δεν πάνε και πολύ συχνά στη σχολή οπότε έχουν έναν γνωστό από το πρώτο έτος. Περνάνε κάλα μαζί και για το λόγο αυτό δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άλλους.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ:

tumblr_mshmk3uNvJ1s0hc41o1_500
Είναι εύκολοι στην προσέγγιση αφού νοιάζονται πιο πολύ για τη μεταξύ τους σχέση και όσοι μπαίνουν στη παρέα είναι απλά περαστικοί γιαυτό και τους δέχονται. Θα τους κερδίσεις αν πας με τα νερά τους και έχεις τις ίδιες συνήθειες. (GOOD LUCK!)
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ:

tumblr_nsofxzRWbN1tder63o1_250
Δεν θα χρειαστεί να τους αποφύγεις γιατί δεν τους νοιάζεις.Για αυτούς είσαι ακόμη ένας και αν δεν μπεις στη παρέα τους δεν θα ασχοληθούν πολύ.
Αυτά λοιπόν για σήμερα παιδάκια μου, περιμένω τις δικές σας απόψεις και τις δικές σας κατηγορίες. ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!
That’s all folks!
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο…


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

3+1 είδη παρεών των φοιτητικών μας χρόνων!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format