Συνέντευξη: Μια ηδονιστική συνέντευξη με τον Vibrator Productions!


Εκεί που κάνεις τη βόλτα σου στους δρόμους της Αθήνας, σε πλησιάζει κάποιος και σε φλερτάρει με την χειρότερη ατάκα, σε χωρίζει στα καλά καθούμενα ή σου ζητάει ευγενικά να τον… χαστουκίσεις! Μην ψαρώνεις, πρόκειται για τον Vibrator Productions, ο οποίος τρελαίνει τον κόσμο των social media με τις απίθανες φάρσες του!

Ποιο ήταν αυτό το κάτι που σε παρακίνησε να ξεκινήσεις το όλο project και πότε έβαλες σε εφαρμογή το σχέδιο;

Πριν δύο χρόνια τέτοια περίοδο, είδα αντίστοιχα βίντεο του εξωτερικού και κόλλησα, μου άρεσαν και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα. Σκέφτηκα γιατί να μην κάνω και εγώ τέτοια; Και έτσι, κάποιους μήνες αργότερα βγήκαν τα πρώτα βίντεο.

Το να πλησιάζεις έτσι εύκολα τον κόσμο, και ιδιαίτερα τις γυναίκες, είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα σε άντρες. Που βρίσκεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό;

Είμαι κασκαντέρ! (γελάει) Το να μιλάς με αγνώστους δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη ικανότητα, στην εποχή, βέβαια, της αποξένωσης που ζούμε φαίνεται περίεργο, αλλά δεν είναι. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι έμφυτο, είναι επιλογή και όσο δουλεύεται τόσο πιο έντονη γίνεται. Πολλά παιδιά με ρωτάνε πώς μπορώ να μιλάω σε άγνωστες κοπέλες και να μην ντρέπομαι κτλ… και πάντα απαντάω το ίδιο, τι έχεις να χάσεις αν πας και μιλήσεις; Δύο είναι οι εκδοχές, να κάνεις μια γνωριμία, είτε να μην γίνει τίποτα και όλα καλά. Στην περίπτωση όμως, που δεν πας να μιλήσεις, το αποτέλεσμα είναι ένα, να μην κάνεις καμία γνωριμία. Οπότε Yolo!

Έχει υπάρξει φορά που να σκαλώσεις άσχημα εν ώρα γυρίσματος και να μην μπορείς να λειτουργήσεις;

Να σκαλώσω όχι, αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να μην υπάρχει ο κόσμος που χρειάζεται ή οι συνθήκες για να βγει το consept και να ξενερώσω. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω πως ένα βίντεο για να βγει δεν είναι υπόθεση δέκα λεπτών, ανοιγείς μια κάμερα και τέλος, που πολλοί μπορεί να πιστεύουν. Απαιτείται χρόνος και ευνοϊκές συνθήκες, διότι γυρίζονται έξω και όχι σε κάποιο εσωτερικό χώρο. 17306_575582452545544_7820455442153929053_n

Φαντάζομαι ότι με τις κοπέλες που πλησιάζεις στα βίντεό σου μένει εκεί. Σου έχει τύχει στην προσωπική σου ζωή να πλησιάσεις κάποια και να νομίζει ότι βρίσκεται σε ένα από τα βίντεό σου;

Εννοείται πως δεν γίνεται τίποτε περαιτέρω με τις κοπέλες από τα βίντεο. Όσον αφορά το άλλο σκέλος της ερώτησης δεν έχει συμβεί, συνήθως συμβαίνει άτομα που με γνωρίζουν από τα βίντεο, να έρχονται να μου μιλάνε όταν είμαι έξω και να μου λένε “πού είναι η κάμερα;”

Ο κόσμος πλέον σε αναγνωρίζει και αν ναι, αυτό πάει πίσω τη δουλειά σου;

Πλέον ο κόσμος με αναγνωρίζει σε μεγάλο βαθμό καθημερινά. Υπάρχουν περιπτώσεις που γυρίζω βίντεο και με ξέρουν, αλλά και αναλογικά να το πάρεις με βάσει τον πληθυσμό πάντα θα υπάρχουν άτομα που δεν θα με γνωρίζουν. Επίσης, μια λύση σε αυτό είναι τα γκάλοπ, που δεν υπάρχει πρόβλημα να με γνωρίζει ο κόσμος.

Όταν κλείνουν οι κάμερες, ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου; Κάποια αντίδραση που να σε έχει παραξενέψει;

Θετικές είναι σχεδόν όλες. Παρότι μερικά consepts είναι λίγο πιο τραβηγμένα, δεν είμαι κάφρος και δίνω στον άλλον να καταλάβει πως οι προθέσεις μου είναι καλές και με χιούμορ.

Αντιδράσεις που να παραξενέψουν δεν υπάρχουν, οι αντιδράσεις που μου μένουν είναι από ευγενικά και κουλ παιδιά, που ξέρουν να συμπεριφερθούν, χωρίς δηθενιά και ψευτομαγκιές.

Ασχολήσε , επίσης, και με τα social experiments, που δίνουν μια πιο σοβαρή νότα στην όλη δουλειά σου. Πώς αποφάσισες να περάσεις και σε αυτό το επίπεδο και πώς το σχολιάζει ο κόσμος;

Τα social experiments μου αρέσουν ιδιαίτερα. Αντικατοπτρίζουν μια εικόνα της κοινωνίας μας. Σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί πολλοί από εμάς να λέμε πως θα κάναμε αυτό και όχι το άλλο, αλλά στην πράξη όταν σου συμβαίνει βλέπεις πραγματικά πως αντιδρούμε. Μου αρέσουν τα social experiments, διότι σε βάζουν να προβληματιστείς, λίγο πολύ, δεν έχει σημασία. Ο κόσμος δείχνει έντονο ενδιαφέρον σε τέποια πειράματα. Ευελπιστώ στο μέλλον να κάνω κι άλλα.

644391_539533539483769_7240527469910564767_n

Vibrator Productions: είναι κάτι που το κάνεις σαν χόμπι, σαν εργασία ή ένας όμορφος συνδυασμός και των δύο;

Εργασία είναι κάτι το οποίο σου αποφέρει κάποιες απολαβές, όταν δεν συμβαίνει αυτό είναι καθαρά χόμπυ!

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον; Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί το μέλλον των Vibrator
Productions;

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σχέδια, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω έως ότου μπορώ και οι συνθήκες μου το επιτρέπουν. Μακάρι να μεγαλώσει και να πάρει επαγγελματική μορφή, αλλά στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν είναι τόσο εφικτό.

Ευχαριστούμε τον Vibrator Productions για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε! Κι εσείς εκεί έξω, χαλαρώστε και να χαμογελάτε! Η ζωή θέλει καλοπέραση!

Δείτε επίσης: Τι έγινε στην κρουαζιέρα του Mystudentpass.gr; Χαμός έγινε

Συνέντευξη από την Έφη Γκαραβέλα

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

-2
1 share, -2 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
1
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
6
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Συνέντευξη: Μια ηδονιστική συνέντευξη με τον Vibrator Productions!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format