Οικονομικές λύσεις για ένα έξυπνο καλοκαίρι!


Έρχεται το καλοκαίρι και εσύ, ως φοιτητής ακόμα ψάχνεις να βρεις μια δουλειά, για να καλύψεις τα καλοκαιρινά σου έξοδα. Στις μέρες μας θα έλεγα, ότι είναι αρκετά δύσκολο να βρεις μια δουλεία που σε εκφράζει. Εσύ, κανονίζεις να πας διακοπές μαζί με την παρέα σου σε κάποιο από τα πιο δημοφιλέστερα νησιά. Τα έχετε βρει όλα και το μόνο που σας απασχολεί είναι το οικονομικό ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα για την καλοκαιρινή περίοδο.

  1. Μην κάνεις περιττά έξοδα σε φαγητό και ρούχα. Το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να να έχεις παχάκια και μια ντουλάπα γεμάτη άχρηστα ρούχα.

  2. Κάθε φορά που βγάζεις λεφτά από την τράπεζα, πριν τα εξαργυρώσεις όλα, άφησε ένα πολύ μικρό ποσό στην άκρη, σε ένα κουτάκι με το όνομα καλοκαίρι.

  3. Χαλάρωσε τις εξόδους σου για ποτό και προτίμησε να πηγαίνεις μια βόλτα κατά το απογευματάκι, που δεν χρειάζεται να χαλάσεις λεφτά και χάρισε στον εαυτό σου μια βόλτα γεμάτη ενέργεια.

  4. Άσε τις γκρίνιες και αν όντως, έχεις σκοπό να βρεις μια δουλεία ξεκίνα από αύριο ,γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και οι θέσεις μειώνονται.summer

  5. Όταν αρχίσεις το ψάξιμο για δωμάτια το καλοκαίρι βάλε ένα όριο τιμών που μπορείς εσύ να διαθέσεις, αλλά και να κάνεις παιχνίδι όσο σε παίρνει με τους εργαζομένους των δωματίων.

  6. Φρόντισε η παρέα σου που πρόκειται να πάτε διακοπές να είναι ανάμεσα στα 4-5 άτομα, ώστε να σας έρθουν πολύ πιο οικονομικές διακοπές.


  7. Αν κάποιος φίλος/φίλη σου έχει εξοχικό σπίτι σε κάποιο νησί, τότε είναι ευκαιρία να το εκμεταλευτείς και να γνωρίσεις ένα καινούργιο μέρος με δωρεάν διαμονή.

  8. Η καλύτερη δουλεία που μπορείς να βρεις είναι να δουλέψεις ως σερβιτόρος/σερβιτόρα, καθώς έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και πέρα από το σίγουρο ποσό που θα πάρεις ,η συγκεκριμένη δουλεία, διαθέτει τα λεγόμενα “tips”. Αν είσαι κοπέλα, τόσο το καλύτερο.

  9. Χρησιμοποίησε από μεταφορικά μέσα το λεωφορείο και το ποδήλατο, αφού χαλάς ελάχιστα χρήματα και ειδικότερα για έναν φοιτητή που έχει πάσο.

  10. Να εκτιμάς το απλά πράγματα και τις μικρές αλλά πολύ σημαντικές πράξεις των φίλων σου ,αλλά και της ομορφιές που σου προσφέρει απλόχερα η φύση.

tumblr_static_filename_640_v2

Τέλος, ελπίζω να σε βοήθησα με τις ιδέες μου και να τις εκμεταλευτείς. Να θυμάσαι ότι μπορείς να κάνεις τις πιο αξέχαστες διακοπές με ελάχιστα χρήματα και με μια τρελή παρέα που εσύ έχεις διαλέξει. Αρκεί μόνο να ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές και να είσαι σίγουρος, πως θα βγεις κερδισμένος/η.

Γράφει η Χρύσα Μποφίλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οικονομικές λύσεις για ένα έξυπνο καλοκαίρι!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format