Βρίσε…κάνει καλό!


Σύμφωνα με έρευνες το να βρίζουμε κάνει καλό στην υγεία μας! Βέβαια, δεν εννοούν το να κάθεσαι και να μονολογείς καμιά ώρα λέγοντας ότι σου έρχεται στο μυαλό για να βγάλεις τα εσώψυχά σου, αλλά σε αυτή την λεξούλα και τις ομόρριζές της που σου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που κάτι σε ενοχλεί.

Γενικά, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το να βρίζουμε μπορεί να λειτουργήσει ως μηχανισμός διαχείρισης του στρες, αλλά και καταπράυνσης του σωματικού πόνου.

anger-ojknpok

Σε μία έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιου Keele, ζητήθηκε από 66 εθελοντές να βυθίσουν το ένα χέρι τους σε παγωμένο νερό. Εκείνοι που έβριζαν ήταν σε θέση να κρατήσουν περισσότερη ώρα το χέρι τους κάτω από το νερό. Η ταχύτητα της καρδιάς αυτών που έβριζαν αυξήθηκε αλλά η αντίληψη του πόνου τους μειώθηκε.

Σύμφωνα με άρθρο του ψυχιάτρου Neel Burton το να βρίζουμε, με μέτρο βέβαια επωφελεί την υγεία μας, με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και γενικά δίνοντας μας την αίσθηση της ηρεμίας, του ελέγχου και της ευημέριας.

200

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δικαιολογήσουμε και καλλιτέχνες που κατακρίθηκαν λόγω των “κακών” λέξεων που χρησιμοποιούν, όπως ο Eminem που την λεξούλα f*** την βάζει παντού. Τουλάχιστον αυτός κάνει καλό στην υγεία του!

tumblr_m21lwdZE501qk6wc3o1_500

Έτσι και εσύ, μην καταπιέζεσαι! Βρίσε να ξελαφρώσεις! Μην το παρακάνεις όμως, γιατί αν είσαι κορίτσι θα σε πουν τουλάχιστον νταλικέρη και αν είσαι αγόρι θα γίνεις ενοχλητικός και δεν θα σου μιλάει κανείς! Με μέτρο!

Άντε τώρα @$#%^#%^^@$#*& !

(Censored Version…)
Επιμέλεια: Αργυρώ Σαμιώτη

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Βρίσε…κάνει καλό!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format