Οι σχέσεις που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια της φοιτητικής ζωής!


Όταν, περνάς στο πανεπιστήμιο ,γνωρίζεις καινούργιες παρέες και δημιουργείς νεες φιλίες.
Μέσα από τις τόσες γνωριμίες που αποκτάς, βλέπεις με ποιους ταιριάζεις και με ποιους όχι.
Γιατί με οπιους αρχίζεις και κολλάς από την αρχή σαν παρέα ,κατά πάσα πιθανότητα μαζί τους θα περάσεις τα φοιτητικά σου χρόνια.

Υπάρχει, όμως και το ενδεχόμενο να βλέπεις πως εννοώ στην αρχή κολλούσες με αυτά τα άτομα ,στην πορεία δεν ταιριάζεις στον βαθμό που πίστευες γιατί τους μαθαίνεις από την καλή και την ανάποδη. Η άλλη περίπτωση είναι πως ταιριάζεις απίστευτα με κάποια άτομα, σε σημείο που ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Επιπλέον, με κάποιους κάνεις παρέα μόνο και μόνο να κάνετε τις ομαδικές εργασίες. Όπως και να έχει πρέπει να κάνεις υπομονή και υποχωρήσεις.

Όλοι έχετε έναν κοινό σκοπό, όπως και να έχει. Ο καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις σε αρκετά θέματα και οφείλεις να σεβαστείς τις απόψεις του καθενός και ας μην σου αρέσουν. Οτιδήποτε σε ενοχλεί πάνω στην συμπεριφορά του φίλου σου και της φίλης σου, είναι καλό να το λες για να ξέρει τι σε ενοχλεί και τι όχι. Ώστε να σεβαστεί την συμπεριφορά σου.

Δεν χρειάζεται να το κρύβεις,γιατί  εσύ θα βγεις ο χαμένος από αυτή την ιστορία. Η συζήτηση είναι η καλύτερη λύση. Πολλές φορές, όμως κάποια άτομα δείχνουν αυτό που τους ενοχλεί με τις λεγόμενες (μπηχτές). Επειδή νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα το κατανοήσει. Άλλοι πάλι το λένε πάνω στην πλάκα,γιατί οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται, όπως όλοι ξέρουμε στην πλάκα.

Αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται σηκώνεσαι και φέυγεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις παρέα μαζί του, από την στιγμή που δεν το δέχεσαι

ΓΡΑΦΕΙ: Χρύσα Μποφίλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι σχέσεις που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια της φοιτητικής ζωής!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format