Βρες τρόπους να γυμναστείς στην καθημερινότητά σου!


Το καλοκαίρι πλησιάζει και όσο και να θέλεις να γυμναστείς, βαριέσαι το γυμναστήριο και βρίσκεις διάφορες δικαιολογίες του τύπου”δεν εχω χρόνο”, “δεν εχω παρέα να έρθει μαζί μου” και για το τέλος κράτησα το “άντρα με κοιλίτσα σαν γλυκιά καραμελίτσα!”.

Σήμερα θα σας πω κάποια μικρά πράγματα που πρέπει να κάνεις να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, χωρίς πολυ κόπο:

  •  Άρχισε να περπατάς! Σταματά να παίρνεις το αμάξι, ακόμα και για το περίπτερο. Όταν περπατάμε, ο εγκέφαλος οξυγονώνεται, με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε πιο καθαρά και να παιρνούμε πιο σωστές αποφάσεις.

girl-shops-street-sunlight-walking-Favim.com-44789

  • Χόρεψε! Όλοι μας μεσα στην εβδομάδα βγαίνουμε μια φορά τουλάχιστον. Την φορά που θα βγεις, λοιπόν, μην κάθεσαι σαν κολώνα του μαγαζιού σε κάποια γωνία με το ποτό στο χέρι. Χόρεψε λες και δεν σε κοιτάει κανείς – έτσι κι αλλιώς, όλοι χαζεύουν τα κινητά, οπότε ξεβιδωσου. Χόρευοντας εκτός απο το να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ταυτόχρονα κάνεις και αερόβια γυμναστική που καεί το περισσότερο λίπος.

large

  • Φόρτσα το πετάλι! Εξάλλου, όλοι μας κρύβουμε έναν οικολόγο μεσα μας. Τι θα έλεγες για τις χαλαρές σου βόλτες να χρησιμοποιήσεις το ποδήλατο;!Έτσι, κάνεις δυναμική γυμναστική, αλλά και ταυτόχρονα δίνεις το καλό παράδειγμα!

tumblr_lsbf1yiBnI1qhrah8o1_500

  • Γίνε ο κουβαλητής του σπιτιού! Πας σπίτι της γιαγιάς σου και φεύγεις με 5 κιλά περισσότερα και ενα bonus στο πορτοφόλι σου; Για να της ανταποδώσεις όλα αυτά που κάνει για σένα, για παράδειγμα κάνε τα ψώνια απο το σούπερ μάρκετ ή την λαϊκή και κουβαλήσε τα μέχρι το σπίτι! Το αποτέλεσμα; Ο συνδυασμός δυναμικής γυμναστικής, αλλά και θα περάσεις και ποιοτικό χρόνο με την γιαγιά σου!

tumblr_lh00ggaiPw1qbi4myo1_500_large

Και μην ξεχνάτε… Stay fit, stay beautiful people!

Until next time… Indrit Shenaj

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Βρες τρόπους να γυμναστείς στην καθημερινότητά σου!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format