Διαφορετική φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα θα είναι η φετινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η πρώτη παρέλαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτές των τελευταίων ετών, αφού θα συνοδεύεται από τραγούδια και χορούς στο Σύνταγμα και θα έχει χαρακτήρα λαϊκής εκδήλωσης.

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους Ελληνες να κατέβουν στο Σύνταγμα εν είδει διαδήλωσης. Σε κλειστή σύσκεψη που είχε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αποφάσισαν και happenings.

Αμέσως μετά τη στρατιωτική παρέλαση θα παραμείνουν στο Σύνταγμα οι τρεις μπάντες του Στρατού, οι οποίες θα παίξουν δημοτικά τραγούδια για να χορέψουν οι πολίτες.

Ταυτόχρονα, στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκονται σωματεία χορού από όλη την Ελλάδα (Βρακοφόροι, Θρακιώτες, Πελοποννήσιοι και Ικαριώτες) που θα χορεύουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Νωρίτερα, θα μοιραστούν σημαιάκια στον κόσμο, ο οποίος θα αναμειχθεί με τους επισήμους και τον Στρατό, αφού δεν θα υπάρχουν κάγκελα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα αλλάξει θέση και η εξέδρα των επισήμων, ώστε οι τελευταίοι να μην έχουν την πλάτη τους στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Διαφορετική φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format