3+1 ταινίες για να δεις με την παρέα σου!


Είσαι σπίτι και επειδή (κλασικά) δεν θες να ξοδέψεις χρήματα για τον εκατομυριοστό καφέ σου, αποφασίζεις να καλέσεις τη παρέα σου και να δείτε μια τανία.Παίρνεις λοιπόν τηλέφωνο τον/την κολλητό/ή σου και το πρώτο πράγμα που σε ρωτάει αφού του πείς να έρθει σπίτι σου είναι “Ποια ταινία θα δούμε;”.Τρομαγμένος εσύ όπως είσαι, με την ερώτηση του/της απαντάς “έλα και θα δούμε”.Και αρχίζεις να ψάχνεις! Έπειδή μου συνέβει πριν από λίγες μέρες αποφάσισα να γράψω το παρόν άρθρο, ώστε την επόμενη φορά που θα θές να δεις ταινία με την παρέα σου να ρίξεις μια ματιά σε αυτές:

1)SEVENTH SON ( περιπέτεια φαντασίας)
Μία αρκετά καλή ταινία για τους λάτρεις της φαντασίας αποτελεί η ταινία 7th son.Πρόκειται για ένα νεαρό παιδί που βλέπει πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν, θα μαθητεύσει στο πλευρό ενός μάγου, ώστε να επιτύχει αυτό που δεν κατάφερε κανένας άλλος: να μάθει να αντιμετωπίζει επιτυχώς το κακό που ενσαρκώνει η μάγισσα Τζούλιαν Μουρ σε μια δύσκολη μάχη, ανάμεσα στις δυνάμεις του υπερφυσικού κι εκείνες του ανθρώπινου είδους.Θα τη λατρέψετε!

2)Η Θεωρία των Πάντων(Βιογραφία,δράμα,ρομαντικό)
Ας ακολουθήσουμε, λοιπόν, τα βήματα του Στίβεν Χόκινγκ από τις σπουδές του στο Κέιμπριτζ, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, έως και σήμερα μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας. Παράλληλα παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και κυρίως την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν.

3)Ελεύθερος Σκοπευτής (δράση, δράμα, βιογραφία)
Αυτή είναι μια από της αγαπημένες μου ταινίες,και σου προτείνω να μην τη δείς στον υπολογιστή αλλά στη τηλεόραση (μεγαλύτερη οθόνη) καθώς και να μαζευτείτε στο σπίτι εκείνου με τη μαγαλύτερων ιντσων τηλεόραση.Προταγωνιστής είναι ο Κρις Κάιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ)ο οποίος είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στην στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης, και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”. Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Παράλληλα, αντιμετωπίζει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου. Παρά τον κίνδυνο, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ και υπηρετεί το δόγμα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήσει κανέναν στρατιώτη πίσω”. Επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.

4)A Haunted House 2(Κωμωδία, Θρίλλερ)
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω από τη λίστα μου,μια από τις αγαπημένες μου ταινίες αυτού του είδους. Αφού χάνει τη δαιμονισμένη κοπέλα του, Κίσα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο Μάλκολμ συναντά κι ερωτεύεται τη Μέγκαν, εργένισσα, λευκή και μητέρα δύο παιδιών. Επόμενη του κίνηση είναι να μετακομίσει σπίτι της, ώσπου ανακαλύπτει πως μεταφυσικά φαινόμενα περικυκλώνουν το σπίτι και τα παιδιά. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού η Κίσα επιστρέφει από τους νεκρούς με κακές διαθέσεις.Ετοιμάσου για πολύ γέλιο με την παρέα σου.

Αυτές λοιπόν είχα να σου προτείνω για μια απίστευτη βραδιά με τη παρέα σου σε σπίτι.Ελπίζω να σου αρέσουν.Περιμένω τα σχόλια όλων σας…

That’s all folks!

Γράφει : Ερβίσα Μπέιντο

 

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

3+1 ταινίες για να δεις με την παρέα σου!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format