Κινηματογράφος: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!


Προμηθεύσου με pop-corn, nachos και με αναψυκτικό και καλή παρέα, καθώς το MyStudentpass.gr σου προτείνει τις πρεμιέρες της εβδομάδας:

  • CAKE

Υπόθεση:

Η Κλερ Σίμονς (Τζένιφερ Άνιστον) πονάει, όλη την ώρα. Ο χρόνιος σωματικός της πόνος είναι προφανής από τις ουλές της αλλά και τον τρόπο που κινείται – κάθε βήμα της προκαλεί μορφασμούς πόνου. Ο ψυχολογικός της πόνος, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερος: η οργή και η απελπισία της προκαλούν ξεσπάσματα θυμού και αφιλτράριστης ειλικρίνειας που έχουν απομακρύνει από κοντά της όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία δεν αντέχουν να την βλέπουν να βυθίζεται στον εθισμό της σε διάφορες ουσίες για να αντέξει. Η αυτοκτονία μιας νεαρής γυναίκας από την ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης στην οποία συμμετέχει, θα δώσει στην Κλερ έναν νέο στόχο ζωής: να μάθει περισσότερα για αυτήν την γυναίκα που ελάχιστα γνώριζε, εισβάλλοντας στη ζωή του χήρου της και του μικρού παιδιού της, και να εξερευνήσει τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου, κινδύνου και λύτρωσης. Στο τέλος του κωμικοτραγικού ταξιδιού της, όταν πλέον ισορροπεί ανάμεσα στη συγκλονιστική πραγματικότητα και το ελπιδοφόρο μέλλον, ίσως βρει τον τρόπο να συμφιλιωθεί με το τραυματικό παρελθόν της και την φευγαλέα ιδέα της συγχώρεσης.

maxresdefault

Δείτε το trailer της ταινίας:

  • Έμφυτο Ελάττωμα (Inherent Vice)

Το έμφυτο ελάττωμα είναι η προσαρμογή του έβδομου μυθιστορήματος του Τόμας Πίντσον και η έβδομη ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ, Πολ Τόμας Άντερσον.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό φιλμ νουάρ που “βυθίζεται” στην ψυχεδελική ατμόσφαιρα και λάμψη της αμερικανικής υποκουλτούρας των ‘60s. Κεντρικός ήρωας ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ τον οποίο επισκέπτεται η πρώην αγαπημένη του, θέλοντας να τον μπλέξει στο σχέδιο απαγωγής του νυν ζάπλουτου μεγαλοεργολάβου εραστή της, τον οποίο η επίσημη σύζυγός του σχεδιάζει να κλείσει σε ένα υπερπολυτελές τρελάδικο προκειμένου να του πάρει την περιουσία!

Είναι το τέλος της ψυχεδελικής δεκαετίας του ’60 στο Λος Άντζελες και ο Ντοκ ξέρει ότι η λέξη ‘’αγάπη’’ δημιουργεί συνήθως προβλήματα… Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος σε υποχθόνια κίνητρα και πάθη με πρωταγωνιστές σερφάδες, ροκάδες, έναν επικίνδυνο τοκογλύφο, έναν σαξοφωνίστα σε ρόλο μυστικού πράκτορα, έναν πρώην φυλακισμένο που λατρεύει την Έθελ Μέρμαν και μια μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως ‘’Χρυσός Κυνόδοντας’’, η οποία μπορεί και να είναι απλώς μια κομπίνα που έστησαν κάποιοι οδοντίατροι για να ξεγελάσουν την εφορία.

Μία ταινία για την ψυχεδελική δεκαετία του ’60, που με την επίφαση της αστυνομικής πλοκής αναφέρεται στα χαμένα χρόνια της αθωότητας, της κυριαρχίας του ροκ-εν-ρολ και της ζωντανής τότε ελπίδας ότι η ανθρωπότητα μπορούσε να επινοήσει έναν άλλο τρόπο ζωής.

Inherent-Vice-1-1940x1093

Δείτε το trailer της ταινίας:

  • John Wick

Ένας πρώην εκτελεστής αναγκάζεται από τη Ρωσική μαφία να επανέλθει στη δράση και θα είναι αδίστακτος όπως στο παρελθόν, όταν έχτιζε το μύθο του John Wick. Μία στυλιζαρισμένη ιστορία εκδίκησης κι εξιλέωσης, σε μία ιδιοφυώς κατασκευασμένη, φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

57b74cc8ef7c0ac2bef46a9bc90e7917

Δείτε το trailer της ταινίας:

  • Αρκούδες

Οι σκηνοθέτες Alastair Fothergill (The Blue Planet, Earth, The African Cats) και Keith Scholey (The African Cats, Big Cat Diary), γνωστοί για τα θαυμάσια ντοκιμαντέρ τους με θέμα τη φύση και τα άγρια ζώα, μας ξεναγούν σε έναν κόσμο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Πώς γαλουχούν τα άγρια ζώα και -συγκεκριμένα εδώ- οι αρκούδες τα μικρά τους; Υπάρχουν κοινά σημεία στη συμπεριφορά τους με αυτή των ανθρώπων ή έχουμε απομακρυνθεί και αποξενωθεί εντελώς από τη φύση (μας); Η ανάγκη για επανασύνδεση με το φυσικό περιβάλλον είναι σημαντική για το ανθρώπινο είδος – τέτοια ντοκιμαντέρ μάς προσφέρουν το ερέθισμα για αυτήν.

Bears-660x330

Δείτε το trailer της ταινίας:

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (BLACK SEA)

Ο Τζουντ Λο επιστρέφει σε ένα περιπετειώδες θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ Κέβιν Μακντόναλντ (ONE DAY IN SEPTEMBER).

Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει, στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας, ένα υποβρύχιο, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό.

5769_4290

Δείτε τo trailer της ταινίας:

 

Επιμέλεια: Χρύσα Μποφίλη

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Κινηματογράφος: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format