Ημέρα Καριέρας Start-Up 2015 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ο.Π.Α. συνεργάζεται με τα Γραφεία Διασύνδεσης και Πρακτικής Άσκησης διοργανωνοντας για δεύτερη χρονιά «Ημέρα Καριέρας Start–Up 2015», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2015 μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη των φοιτητών και απόφοιτων του Ο.Π.Α. σε επίπεδο απασχόλησης, αλλά και τη διασύνδεσή τους με νέες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (start-ups), ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί και μα ένδειξη της πρόθεσης του πανεπιστημίου να ενισχύσει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, διευκολύνοντας την προσέγγιση του δυναμικού του με τις νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.
Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΟΠΑ (ACEin) θα συμμετέχει στην φετινή εκδήλωση έτσι, ώστε να ενισχυθούν τα νέα εγχειρήματα που υποστηρίζει, στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ομάδων.
  • Μέσω των συναντήσεων με στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης:
    οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών και οι απόφοιτοι του Ο.Π.Α. θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν τις πιθανότητες συνεργασίας με μία start-up.
  • οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα Πρακτικής Άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε μία start-up μέσω του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου.
    Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στην εκδήλωση, με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Για Φοιτητές και Αποφοίτους:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 17/12/2014 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 24/12/2014. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ . Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 17/12/2014 στις 9:00 π.μ.

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε όσους/ες έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος προπτυχιακών σπουδών ή είναι φοιτητές μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος. Επίσης, σε όσους/ες έχουν αποφοιτήσει από προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα του Ο.Π.Α.

Για Νεοφυείς Επιχειρήσεις:

Παρακαλείσθε να αποστείλετε e-mail στο dastamokeopa@gmail.com εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας και περιλαμβάνοντας τα στοιχεία σας, προκειμένου να σας αποσταλεί το Έντυπο Συμμετοχής Επιχείρησης και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης. Οι Αιτήσεις Συμμετοχής των Νεοφυών Επιχειρήσεων θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 24/12/2014 και η απαιτούμενη τεκμηρίωση θα υποβάλλεται μέχρι και τη Δευτέρα 29/12/2014.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν διανύσει μέχρι 8 έτη από την ίδρυσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στα:  στο e-mail mke@aueb.gr και στο mke.aub.gr

Επιμέλεια: Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Ημέρα Καριέρας Start-Up 2015 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format