Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία αύριο, 27 Νοεμβρίου 2014;


Σε αναβρασμό θα βρίσκεται η χώρα αύριο, 27-11-2014, καθώς θα πραγματοποιηθεί απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.Σκοπός της απεργίας είναι η αντίδραση κατά των μέτρων λιτότητας που προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός αλλά και στα νέα εξοντωτικά μέτρα που συζητά η Κυβέρνηση με την Τρόικα.

Συγκεκριμένα, για αύριο προβλέπονται τα εξής :

Για 24 ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα τρένα και πλοία ενώ 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών πτήσεων. Έτσι, η AEGEAN έχει ήδη ακυρώσει 97 πτήσεις εσωτερικού και 65 πτήσεις εξωτερικού ενώ η Olympic Air ματαίωσε όλες τις πτήσεις του δικτύου της.

Επίσης, θα υπολειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες , οι ΔΕΚΟ και κλάδοι του ιδιωτικού τομέα ενώ στην απεργία θα συμμετέχει και η ΟΤΟΕ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις τραπεζικές συναλλαγές.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, ενω στην απεργία θα συμμετέχουν, επίσης, έμποροι και και επαγγελματοβιοτέχνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λουκέτα στην αγορά και την υπερφορολόγηση.

Όσον αφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η κατάσταση θα κινηθεί ως εξής :

Τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9.00 πμ έως τις 21.00 μμ. Οι εργαζόμενοι,δηλαδή, θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι συρμοί σε ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ θα κινηθούν από τις 10.00 πμ έως τις 16.00 μμ. Οι εργαζόμενοι, δηλαδή, θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί και από τις 4.00 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας έτσι ώστε να διευκολύνουν τους πολίτες να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια.

Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα σταματάνε στη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της απεργίας στον Προαστιακό.

Οι συρμοί του ΤΡΑΜ θα κινηθούν από τις 9.00 π.μ εως τις 17.00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι, δηλαδή, θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9.00 το πρωί και από τις 5.00 το απόγευμα εως τη λήξη της βάρδιας.

Τα τρένα του ΟΣΕ καθώς και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Η ΠΝΟ θα συμμετέχει, επίσης, στην απεργία.Ως αποτέλεσμα, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει στις 12.01 της Πέμπτης ενώ θα λήξει στις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία αύριο, 27 Νοεμβρίου 2014;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format