Φοιτητής συνελήφθη για απειλητικό μήνυμα σε βάρος της σχολής του


Απειλές κατά του ΤΕΙ στο οποίο σπουδάζει, στην Αθήνα, εκτόξευσε φοιτητής, αναρτώντας σχετικό μήνυμα στο διαδύκτιο. Ο φοιτητής, ηλικίας 21 ετών εντοπίστηκε από την αστυνομία και αφού συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο κατηγορύμενος απειλούσε ότι θα καταστρέψει το ΤΕΙ και ότι θα προχωρήσει σε βιαιοπραγίες κατά προσώπων.

Από την ψηφιακή έρευνα στο κοινωνικό δίκτυο που αναρτήθηκε η απειλή εντοπίστηκε το μήνυμα στο οποίο διατύπωνε δημόσια ότι θα προχωρήσει στη διάπραξη βίαιων και παράνομων ενεργείων κατά προσώπων ή/και πραγμάτων του ΤΕΙ.
Ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ κατά τη διαδικτυακή έρευνα(σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης), ταυτοποιήθηκε ότι το επίμαχο μήνυμα το είχε αναρτήσει ο φοιτητής και εντοπίστηκε.
Εξεταζόμενος αποδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει τις απειλές, πλην όμως ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να τις πραγματοποιήσει.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση αυτή θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή:ethnos.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Φοιτητής συνελήφθη για απειλητικό μήνυμα σε βάρος της σχολής του

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format