Πανικός και αγανάκτηση για τους φοιτητές της Πάτρας


Την ώρα που ξεκινάει ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών να πάει στην Σχολή του, ξαφνικά, την στιγμή που φτάνει στην στάση των αστικών λεωφορείων (στην οδό Ερμού) επικρατεί ένας κομφουζιακός πανικός. Πάνω από 200 φοιτητές περιμένουν το λεωφορείο της γραμμής Πανεπιστήμιο – Νοσοκομείο Νο6.

Τις πρώτες μέρες του χειμερινού εξαμήνου, επικρατεί ένας “χαμός” στην γνωστή φοιτητική στάση της Πάτρας, καθώς οι πρωτοετείς φοιτητές δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να πάνε με τον προαστιακό του ΟΣΕ (που μπορεί να είναι και πιο κοντινή και γρήγορη διαδρομή γι’αυτούς.)ή με άλλο αστικό λεωφορείο της γραμμής Νο9.

Επίσης, μια ακόμα πιο μεγάλη απογοήτευση αποτελεί το γεγονός ότι τα λεωφορεία που ξεκινούν από την αφετηρία(Ερμού),πριν να φτάσουν στο μέσον της διαδρομής,πλεον, ειναι κυριολεκτικά γεμάτα.Κι ενώ οι φοιτητές στις επόμενες στάσεις περιμένουν το λεωφορείο ,το βλέπουν να περνά μπροστά τους, επιταχύνοντας, ενώ οι ίδιοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Το “ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε.” θα έπρεπε να μεριμνήσει επί του θέματος, καθώς θα έπρεπε να προσθέσει κι άλλα λεωφορεία για το Πανεπιστήμιο, αφού οι φοιτητές δεν φτάνουν στην ώρα τους για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Να αναφερθεί πως οι τιμές για το δρομολόγιο Πανεπιστήμιο, για τους μη κατέχοντες το πάσο είναι 1,50 ευρώ και για όσους κρατούν φοιτητικό πάσο είναι 0,75 ευρώ.

  • Δρομολογια – Γραμμες Αστικου ΚΤΕΛ Πατρας
  • Δρομολόγια Προαστιακού Πάτρας

Πηγή : foititikanea.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Πανικός και αγανάκτηση για τους φοιτητές της Πάτρας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format