151 φοιτητές Erasmus στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!


Σύμφωνα με «Το Βήμα», το Πανεπιστήμιο Αθηνών δέχτηκε φέτος και 151 φοιτητές από 24 χώρες και 91 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, οι οποίοι θα σπουδάσουν στο Ίδρυμα κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+. Σημειώνεται ότι, με τα Πανεπιστήμια από τα οποία προέρχονται οι φοιτητές έχουν συναφθεί διαπανεπιστημιακές συμφωνίες ERASMUS.

Οι φοιτητές αυτοί ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε όλες τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Ιδρύματος, ενώ παρέχεται σ’ αυτούς η δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν μαθημάτων της ελληνικής γλώσσας στο Διδασκαλείο της Νέας Ελληνικής Γλώσσας στη Φιλοσοφική Σχολή.

Σύμφωνα με τις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου, τα στατιστικά στοιχεία για το ERASMUS τα οποία δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα από την Ε.Ε. για το ακαδημαικό έτος 2012-13, περιλαμβάνουν το Ε.Κ.Π.Α στα «100 κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα που στέλνουν σπουδαστές Erasmus» (κατέχει την 48η θέση) μεταξύ 2.673 Ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

151 φοιτητές Erasmus στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format