2.000 πλαστοί τίτλοι από ιδιωτικά σχολεία στην Ήπειρο!


Με βάση επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρούτου, στον Υπουργό Παιδείας, Α. Λοβέρδο, την Τετάρτη 24.09.2014 και η οποία κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και στους 13 περιφερειάρχες της χώρας υπάρχουν 2.000 πλαστοί τίτλοι από ιδιωτικά σχολεία στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου.

Μέσα στην επιστολή αναγράφονται εκτός από τα 2.000 ονόματα των κατόχων των τίτλων αυτών, η παραδοχή της Δ/νσης Β’/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων ότι μόλις οι 47 έχουν ανακληθεί, καθώς και το γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά έχουν αποσταλεί και στην Κομισιόν.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ ρίχνει μεγάλο μέρος της ευθύνης στον Κ. Λοβέρδο, διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Ομοσπονδία εδώ και μήνες στέλνει τεκμηριωμένα στοιχεία και αποδείξεις στο υπουργείο Παιδείας, αλλά ο υπουργός δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια.

Η επιστολή καταλήγει στην ελπίδα που έχουν τα μέλη της Ομοσπονδίας για παρέμβαση του κ. Λοβέρδου, με σκοπό την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Επιμέλεια: Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

2.000 πλαστοί τίτλοι από ιδιωτικά σχολεία στην Ήπειρο!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format