Συνεργασία με το κινεζικό Πανεπιστήμιο Yuhuan για το Πανεπιστήμιο Αθηνών!


Κατά τη διάρκεια επιστημονικής αποστολής του ΕΚΠΑ στην Κίνα, υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Αθηνών και του κινεζικού Πανεπιστημίου Yuhuan, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα με τη συμμετοχή ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων.

Η συνεργασία που, συμπληρώνει ήδη δύο χρόνια ύπαρξης, καλύπτει τους τομείς της πληροφορικής και των προηγμένων τεχνολογιών, κυρίως σε θέματα διαχείρισης φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών, καθώς και διαχείρισης του περιβάλλοντος.Στην αποστολή που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, δρομολογήθηκαν άλλες δύο συνεργασίες, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ, στους τομείς της πληροφορικής και της διαχείρισης φυσικών καταστροφών και του περιβάλλοντος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της αποστολής έγιναν επαφές για τη σύναψη νέων διμερών συνεργασιών με το Πολυτεχνείο του Hong Kong και το Πολυτεχνείο του Chengtu.

Το ΕΚΠΑ αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι θα επιδιώξει νέες συνεργασίες με τα κινέζικα πανεπιστήμια, επισημαίνοντας ότι οι προοπτικές που υπάρχουν σε αυτό τον τομέα είναι θετικές.

 

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Συνεργασία με το κινεζικό Πανεπιστήμιο Yuhuan για το Πανεπιστήμιο Αθηνών!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format