“Αυτό που συμβαίνει στο ΤΕΙ Χαλκίδας είναι αδιανόητο”


Αυτό που συμβαίνει με το ΤΕΙ Χαλκίδας είναι αδιανόητο!!!12.000 ενεργοί φοιτητές είμαστε στον αέρα!! Όσες συναντήσεις έχουμε κάνει με το Υπουργείο Παιδείας το μόνο που μας λένε είναι ΝΑΙ έχετε απόλυτο δίκιο..πληροίτε τα εκπαιδευτικά κριτήρια και μας κοιτούν στα μάτια!!καμία άλλη απάντηση..Μόνο προχθές κάναμε συνάντηση όπου άλλα είπαν στους δημάρχους – βουλευτές , άλλα στους φοιτητές και άλλα στους καθηγητές!!Η παράνοια στο μεγαλείο της!!Και δεν φτάνει που μας κοροϊδεύουν ευθέως ,βάζουν και τα ματ να μας απομακρύνουν με χημικά λες και είμαστε εγκληματίες!!!!!!

Ποιοι είναι όλοι αυτοί που παίζουν με το μέλλον μας και με τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειές μας για να μας σπουδάζουν?? Ποιοι είναι όλοι αυτοί που κοροϊδεύουν τους καθηγητές μας για το εκπαιδευτικό έργο που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια αφιερώνοντας όλη τη ζωή τους σε αυτό?? Ποιοί είναι όλοι αυτοί που «τάζουν φοιτητές» σε υφυπουργούς και υπουργούς λες και είμαστε πιόνια τους  για να αυξήσουν την τοπική οικονομία τους??Τι δουλειά έχουμε στη Θήβα χωρίς καμία υποδομή και στη Λαμία που φωνάζουν συνεχώς φέρτε τους από Χαλκίδα και Λάρισα γιατί αλλιώς  δεν θα έχουμε πόρους από πουθενά αλλού!

Ποτέ δεν πίστευα ότι η πολιτική της χώρας θα φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό εξαθλίωσης! Λυπάμαι πραγματικά που κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο φτιάχνοντας στημένα δελτία τύπου για το σχέδιο Αθηνά για να παραπληροφορήσουν όλη την κοινωνία ! Έχουν δώσει εντολή σε όλα τα ΜΜΕ κυρίως τηλεόραση να μας αποκλείσουν από τα δελτία τους και δεν γίνεται καμία αναφορά για τις τεράστιες αντιδράσεις όλων των φοιτητών της χώρας. Στέλνουμε καθημερινά  επιστολές και φωτογραφίες σε όλες τις εφημερίδες και τα «κανάλια» τηλεόρασης και δεν έχουν ούτε καν την ευαισθησία να αναφέρουν μία πρόταση. Παιδιά δεν έχει κανείς τους??  Τα μόνα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις φωνές μας είναι τα blogs!

Η μελέτη του σχεδίου Αθηνά έγινε με την απουσία των ακαδημαϊκών κοινοτήτων που το φωνάζουν συνεχώς όπου «ανάδοχος του έργου σχέδιο Αθηνά» είναι μεγάλη εταιρία που πληρώθηκε χρυσά για να μας σκορπίσει όπου τους βολεύει με μόνο κριτήριο το οικονομικό συμφέρον! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ !ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ 5000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΠΕΤΑΞΟΥΝ» ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ!!

Μια φοιτήτρια του ΤΕΙ Χαλκίδας


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

“Αυτό που συμβαίνει στο ΤΕΙ Χαλκίδας είναι αδιανόητο”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format