Ημερίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την απασχόληση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα


Εκδήλωση με τίτλο: «Σύγχρονες προοπτικές απασχόλησης στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» διοργανώσε το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, στις 11.00 το πρωί…στην Έδεσσα, στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών.
Το Γραφείο υποστηρίζει τους φοιτητές και αποφοίτους του στην κατάλληλη διαχείριση των ακαδημαϊκών τους γνώσεων και δεξιοτήτων και στην αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών σταδιοδρομίας, συναφών με τα προσόντα τους. Στο πλαίσιο των δράσεών του, πραγματοποιεί εκδηλώσεις, ώστε να γνωρίσουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι τις δυνατότητες απασχόλησής τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους συναφών επαγγελματικών κλάδων.
Αφορμή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης στην Έδεσσα έδωσε η διαπίστωση ότι στο χώρο της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας υπάρχουν πολλές προοπτικές εξέλιξης και αυξημένο ενδιαφέρον τόσο από φοιτητές και αποφοίτους για σταδιοδρομία στον χώρο αυτόν, όσο και από επιχειρηματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους.
Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν ως ομιλητές ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από το χώρο της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics για να ενημερώσουν τους φοιτητές και τους αποφοίτους για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον παραπάνω κλάδο.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ημερίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την απασχόληση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format