Πρόγραμμα Υποτροφιών Ινδονησίας


Tο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (MoEC) της Ινδονησίας προσφέρει το πρόγραμμα υποτροφιών Darmasiswa RI, σε φοιτητές μέχρι 35 ετών για την εκμάθηση της Ινδονησιακής Γλώσσας και για Τέχνη, Μουσική και Χειροτεχνία σε πενήντα εννέα (59) Πανεπιστήμια και Κολέγια της Ινδονησίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Προγράμματα που προσφέρονται:
1. Regular Darmasiswa Program διάρκειας ενός (1) έτους: για την μελέτη της Ινδονησιακής γλώσσας Bahasa Indonesia, της παραδοσιακής μουσικής, του παραδοσιακού χορού, της Ινδονησιακής χειροτεχνίας, καθώς και άλλων ειδικών μαθημάτων.
2. Regular Darmasiswa Program διάρκειας ενός (1) εξαμήνου: μόνο για την μελέτη της Ινδονησιακής γλώσσας Bahasa Indonesia, καθώς και άλλων ειδικών μαθημάτων.
Έναρξη προγράμματος: Αύγουστος – Σεπτέμβριος του 2013.
Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν την απαλλαγή από τα δίδακτρα και τη χορήγηση 2.000.000.- Rupiahs μηνιαίως ( περίπου 160 € μηνιαίως ).
Δεν χορηγείται στέγη στους υποτρόφους του Darmasiswa Program, ωστόσο το Πανεπιστήμιο του κάθε υποτρόφου μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην αναζήτηση κατάλληλου καταλύματος. Οι υπότροφοι θα πρέπει να ενημερώσουν το γραφείο Bureau of Planning and International Cooperation, Secretariat General, Ministry of Education and Culture, C Building, 6th Floor, Jalan Jenderal Sudirman, Seayan, Jakarta, (Τηλέφωνο/Φαξ +62-21 5724707, 5738181, ιστοσελίδα: http://darmasiswa.kemdiknas.go.id ηλεκτρονική διεύθυνση: darmasiswa_kin@yahoo.com ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Ινδονησίας, σχετικά με την ακριβή ώρα και συγκεκριμένη ημέρα άφιξής τους στην Ινδονησία, ώστε να είναι δυνατή η παραλαβή τους από το αεροδρόμιο.
Δεν καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια, ωστόσο καλύπτονται τα έξοδα από την Jakarta μέχρι το Πανεπιστήμιο άλλης πόλης στην Ινδονησία που έχουν επιλέξει οι υπότροφοι.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Το αργότερο μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου του 2012 στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, μέσω της Πρεσβείας της Ινδονησίας στην Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Darmasiswa, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την κυρία Αναστασία Μαργαρώνη, στο τηλέφωνο 210 6774692 εσωτ. 123, στο Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας της Ινδονησίας
(http://indonesia.gr, ταχυδρομική διεύθυνση: Μαραθωνοδρόμων 99, 154 52 Π.Ψυχικό).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Πρόγραμμα Υποτροφιών Ινδονησίας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format