Ελληνική διάκριση από φοιτητή στο ThinkQuest 2012


Μαθητές και φοιτητές από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να επιλύσουν πραγματικά προβλήματα εφαρμόζοντας τη κριτική τους σκέψη και τις τεχνολογικές τους ικανότητες, στα πλαίσια του διεθνή διαγωνισμού ThinkQuest.
Στο διαγωνισμό αυτό, ο οποίος διοργανώνεται με χορηγία του Oracle Education Foundation, συμμετείχαν πάνω από 51.000 άτομα από 59 χώρες, και παρουσιάστηκαν λύσεις με τη βοήθεια διαφόρων τεχνολογιών, όπως διαδραστικές εφαρμογές, online παιχνίδια, ιστοσελίδες, ψηφιακές φωτογραφίες, κινούμενη εικόνα, κ.ά.
Σημαντική διάκριση, λοιπόν, είχε ένας Έλληνας φοιτητής, ο οποίος διαγωνιζόταν με μια ομάδα φοιτητών από τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ινδία. Η ομάδα του Έλληνα φοιτητή κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Digital Media, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα η οποία εκπαιδεύει τους χρήστες στην αναγνώριση κυβερνο-απειλών και στο πώς να προστατεύονται από τους υπολογιστικούς ιούς.
Ο Country Leader της Oracle Ελλάς προχώρησε σε ευχαριστήρια δήλωση, αναφέροντας ότι η εταιρία αναγνωρίζει το εξαιρετικό επίτευγμα του Έλληνα φοιτητή.
Πηγή: eduadvisor.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ελληνική διάκριση από φοιτητή στο ThinkQuest 2012

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format