Εσπερίδα με θέμα: “Φορολογία εισοδήματος ΕΠΕ και ΑΕ” στο ΟΠΑ


Στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών της, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), σε συνεργασία με την ελεγκτική εταιρία “ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ”, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση – εκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο τις αλλαγές που έχουν επέλθει στη φορολογία νομικών προσώπων εισοδήματος (ΕΠΕ και ΑΕ).
Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου2012, ημέρα Τρίτη από 17:00-22:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76, αφορά, επίσης, στη φορολογία κερδών των νομικών προσώπων, παρακράτηση φόρου στα διανεμόμενα και κεφαλοποιούμενα κέρδη, όπως ορίζονται από το Ν. 2238/1994, με την τελευταία κωδικοποίησή του με τον Ν.4051/2012 (ΦΕΚ 40/Α’/29.2.2012).
Κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Ευθύμιος Χρ. Αναγνώστου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.). Επίσης, είναι μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στον φορολογικό τομέα.
Ο κύριος εισηγητής της εσπερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.
Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το σεμινάριο διεξάγεται στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης όλων των μελών της ελεγκτικής εταιρίας “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ”, ωστόσο απευθύνεται και σε λογιστές, Φοροτεχνικούς, στελέχη Οικονομικών υπηρεσιών Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, καθώς και σε φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου.
Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα στη διάρκεια του σεμιναρίου να υποβάλλουν εξατομικευμένα ερωτήματα και, στο πλαίσιο διαλόγου, να πάρουν απαντήσεις που αφορούν στο θέμα τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για πληροφορίες:
κ. Αγησίλαος Παναγάκος, 210-3311 310, 6947303890
κ. Παναγιώτης Οικονόμου, 6936058111
info@auebalumni.gr
www.auebalumni.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εσπερίδα με θέμα: “Φορολογία εισοδήματος ΕΠΕ και ΑΕ” στο ΟΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format