Πρώτη εξόρμηση του Φυσιολατρικού & Περιπατητικού Ομίλου του Ε.Κ.Π.Α.


Το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 10 π.μ. θα γίνει η πρώτη εξόρμησή του Φυσιολατρικού και Περιπατητικού Ομίλου ο οποίος λειτουργεί στο πλαίσιο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Μουσείων & Πολιτισμού του Τμήματος. Η συνάντηση θα γίνει στη διασταύρωση από Καισαριανή προς Αττική Οδό, λίγο πιο πάνω από τη γέφυρα (δείτε συνημμένο). Παράκληση να μην να μην υπάρξει αργοπορία στην προσέλευση.
Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τον δρόμο μέχρι τη Μονή Καισαριανής (περίπου 20 λεπτά με τα πόδια) όπου θα υπάρξει ενημέρωση από τον κ. Κώστα Φανάρα για το Αισθητικό Δάσος. Κατόπιν θα συνεχισθεί στον Βοτανικό Κήπο της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών και θα υπάρξει ξενάγηση από τον Γ. Μπαζό, ενημέρωση για το ζωολογικό ενδιαφέρον της περιοχής από την Ν. Ραδέα και παρατήρηση πουλιών με την βοήθεια του Π. Ανδριόπουλου. Η επιστροφή στο σημείο εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα μονοπάτια.
Υπολογίζεται ότι ο περίπατος θα ολοκληρωθεί γύρω στις 3 μ.μ., αφού μεσολαβήσει μια στάση για ελαφρύ γεύμα.
Είναι απαραίτητο να υπάρχουν: παπούτσια κατάλληλά για περπάτημα, καπέλο, αντηλιακό, νερό και πρόχειρο φαγητό. Όσοι είναι αλλεργικοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα φάρμακά τους για κάθε ενδεχόμενο.
Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία επικοινωνήστε με την Ν. Ραδέα (kradea[at]biol.uoa[dot]gr) ή τον Γ. Μπαζό (ibazos[at]biol.uoa[dot]gr).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Πρώτη εξόρμηση του Φυσιολατρικού & Περιπατητικού Ομίλου του Ε.Κ.Π.Α.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format