Σημαντικές διακρίσεις για τους απόφοιτους του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών


Σημαντικές διακρίσεις για τους απόφοιτους του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Πάνο Πατατούκα και κα Μαρία Λουμιώτη.
Ο κ. Πάνος Πατατούκας, Επίκουρος Καθηγητής του Haas Business School, Berkeley University of California (Ph.D. Yale) κατέλαβε την πρώτη θέση στο Competitive Manuscript Award του American Accounting Association για το 2011 με την εργασία του “Customer-Base Concentration: Implications for Firm Performance and Capital Markets” (The Accounting Review).
Επίσης, ο κ. Πατατούκας έλαβε το Schwabacher Fellowships Award, την υψηλότερη διάκριση που χορηγεί το Haas Business School Berkeley εσωτερικά σε Επίκουρους Καθηγητές του, σε αναγνώριση της υψηλής του επίδοσης στη διδασκαλία και την έρευνα.
Η κα. Μαρία Λουμιώτη, Doctor of Business Administration (DBA) in Accounting & Management, Harvard Business School, Harvard University, έλαβε το 2011 AAA/ Grant Thornton Doctoral Dissertation Award for Innovation in Accounting Education για τη διατριβή της με τίτλο “The Effect of Loan Syndication Structure on the Stewardship Role of Accounting”.
Το Competitive Manuscript Award έχει ως στόχο την ενίσχυση της έρευνας μεταξύ των μελών, συνδεδεμένων και μη, της American Accounting Association που έχουν αποκτήσει το Διδακτορικό τους Δίπλωμα τα τελευταία πέντε χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα http://aaahq.org/awards/award5.htm.
Τα Grant Thornton Doctoral Dissertation Awards for Innovation in Accounting Education δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την καινοτομία στην έρευνα στον τομέα της Λογιστικής σε επίπεδο διδακτορικών σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα http://aaahq.org/awards/GTDocDiss.htm.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Σημαντικές διακρίσεις για τους απόφοιτους του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format