Διάκριση Ελλήνων φοιτητών στον διεθνή διαγωνισμό Algorithmic Trading 2011 του University College London


Η ομάδα των κ. Μαρία Κεχαγιά και κ. Conrad Felix Michel Landis, υποψηφίων διδακτόρων των Τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Ο.Π.Α., αντίστοιχα, με συντονιστή τον κ. Σπύρο Σκούρα, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, έλαβε το βραβείο της Barclays Capital “Barclays Capital Prize for Best Competition Entry by a Female Contestant”, στον διεθνή διαγωνισμό Algorithmic Trading 2011 που διοργανώθηκε από το University College London (UCL’s Financial Computing Center), μεταξύ 1/10/2011 και 30/11/2011.
Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάπτυξη αλγορίθμων-μοντέλων επένδυσης και η επένδυση σε πραγματικό χρόνο, σε 25 συναλλαγματικά κεφάλαια και 11 συμβόλαια futures από την 1/11/2011 μέχρι 30/11/2011, μέσω της πλατφόρμας ATRADE και με την προσομοίωση πραγματικών συνθηκών επένδυσης. Η αξιολόγηση των ομάδων βασιζόταν στην απόδοση των στρατηγικών, αλλά και την καινοτομία των αλγορίθμων επένδυσης.
Η κ. Μαρία Κεχαγιά είναι 1ετής υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος ΔΕΤ- ISTLab ( με επιβλέπων καθηγητή τον κ. Διομήδη Σπινέλλη) και ο κ. Conrad Felix Michel Landis, είναι 3ετής υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος ΔΕΟΣ (με επιβλέπων καθηγητή τον κ. Σπύρο Σκούρα).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διάκριση Ελλήνων φοιτητών στον διεθνή διαγωνισμό Algorithmic Trading 2011 του University College London

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format