Μουσικός Μάης 2012


Το Τµήµα Μουσικών Σπουδών, µετά από πρόταση της Επιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, και µετά από την επιτυχή διοργάνωση της πρώτης σειράς καλλιτενχικών εκδηλώσεων τον Μάιο του 2011, απευθύνεται και φέτος στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τµήµατός για να διοργανώσουν από κοινού σειρά µουσικών-καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο τέλος του Εαρινού Εξαµήνου 2012, µε τον τίτλο “Μουσικός Μάης 2012”.
Οι εκδηλώσεις θα πραγµατοποιηθούν στο Πανεπιστήµιο και σε διάφορους άλλους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, ανάλογα µε το είδος της Μουσικής.
Καλούµε τους φοιτητές που συµµετέχουν ήδη σε κάποιο οργανωµένο σχήµα (ακόµη και µε συµµετοχή φοιτητών άλλων τµηµάτων), αλλά και µεµονωµένους µουσικούς, µέλη του Τµήµατος, να καταθέσουν τη µουσική ή ευρύτερα καλλιτεχνική πρόταση τους.
Νέοι συνθέτες µπορούν επίσης καταθέσουν τα έργα τους, εφόσον έχουν εξασφαλίσει και τη δυνατότητα εκτέλεσής τους.
Με την πρωτοβουλία αυτή, το Τµήµα Μουσικών Σπουδών κι εµείς, οι διδάσκοντες και οι φοιτητές του θέλουµε, µε τη δηµιουργική πνοή µας και την τέχνη µας, να δώσουµε µια αισιόδοξη απάντηση στις δυσκολίες που περνά η πατρίδα µας.
Η πρόταση είναι ανοικτή σε όλα τα είδη της µουσικής, ανάλογα µε τις προτάσεις που θα κατατεθούν, και ανάλογα µε τις δυνατότητες του Τµήµατος και των χώρων που θα µας διατεθούν.
Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται µπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στα εξής µέη ∆ΕΠ, υπεύθυνους κατά είδος µουσικής:
– Σοβαρή έντεχνη µουσική (σόλο όργανα, µουσική δωµατίου, όπερα δωµατίου κλπ.) κ.
Μάρκος Τσέτσος, mtsetsos[at]music.uoa[dot]gr. (έως 20 Μαρτίου)
– Έργα νέων συνθετών κ. Γιώργος Ζερβός, τηλ. 210-9222677 (έως 10 Απριλίου)
– Μουσική τζαζ, παραδοσιακή, ελληνικό τραγούδι, κα Αναστασία Γεωργάκη, georgaki[at]music.uoa[dot]gr. (έως 20 Μαρτίου)


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Μουσικός Μάης 2012

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format