ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Μετά την αποστολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι, θα λάβουν πρόσκληση στο email τους για να κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης www.wiziq.com. Με την πληρωμή του αντίστοιχου χρηματικού ποσού θα ολοκληρώνεται η εγγραφή τους και θα αποκτούν πρόσβαση στα μαθήματα –ακολουθεί ενημερωτικό παράρτημα με τις συνδρομές. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να φροντίσουν να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη συμμετοχή τους στις online παρουσιάσεις: μικρόφωνο, ακουστικά ή ηχεία και προαιρετικά web κάμερα.
Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είτε ζωντανά την ώρα που πραγματοποιούνται, είτε μετά τη λήξη τους, εφόσον «κατεβάσουν» -κάνουν download- στον υπολογιστή τους το υλικό και το βίντεο της ομιλίας εντός δύο ημέρων από τη λήξη της ομιλίας. Όσοι συμμετέχουν στη ζωντανή αναμετάδοση μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα και παρατηρήσεις.
Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης είναι πολύ απλή στη χρήση της. Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο, οι εκπαιδευόμενοι να τη μελετήσουν πριν την έναρξη των μαθημάτων.
Παρακολούθηση με παρουσία στις αίθουσες σεμιναρίων
Μετά την αποστολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταβάλλουν τη συνδρομή τους στο πρώτο μάθημα των ενοτήτων που θα παρακολουθήσουν ή του έτους. Με την είσοδό τους στις αίθουσες τις ημέρες των μαθημάτων οφείλουν να υπογράφουν για τις παρουσίες τους. Εφόσον οι ενδιαφερόμενοι, δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις (θα λάβουν Βεβαίωση και όχι Πιστοποιητικό), οφείλουν να συμπληρώσουν παρουσίες στο 80% των μαθημάτων των ενοτήτων που θα παρακολουθήσουν ή του συνολικού προγράμματος.
Αν οι ενδιαφερόμενοι δεν επιθυμούν ούτε βεβαίωση ούτε συμμετοχή στις εξετάσεις, τότε η παρακολούθηση των μαθημάτων στις αίθουσες είναι δωρεάν.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format