«Ενημερωτικές Ομιλίες για τις Άνοιες»


Ση Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 ξεκινάει για τρίτη συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανελλήνιου Ινστιτούτου Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων (P.I.N.Dis) και της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Ελλάς). Σο σεμινάριο προσεγγίζει την άνοια διεπιστημονικά, ενώ απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες υγείας, όσο και σε περιθάλποντες ή άλλους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου παρουσιάζονται και συζητιούνται οι σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες της άνοιας. Επιπλέον, παρουσιάζονται οι πιο πρόσφατες προτάσεις για τη φαρμακευτική και μη-φαρμακευτική αντιμετώπισή της, καθώς και για τη φροντίδα των ασθενών από τους περιθάλποντες και την οικογένειά τους.
Σα μαθήματα γίνοται κάθε Δευτέρα 8-9π.μ., Πέμπτη 8-9π.μ. και Πέμπτη 4-6μ.μ. από την έναρξη έως και τις 28 Ιουνίου του 2012. Τπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής παρακολούθησης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης ή παρακολούθησης με παρουσία στις αίθουσες σεμιναρίων. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μία ή περισσότερες ενότητες, ή το σύνολο του εκπαιδευτικού προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στην κ. Αγγελίδου στο email ekpaideusi.alz@gmail.com.
Στο τέλος κάθε ενότητας, π.χ. των Ιατρικών θεμάτων, θα πραγματοποιείται «συνεδρία αξιολόγησης», η οποία θα λαμβάνει μέρος ημέρα Σρίτη. Οι συμμετέχοντες θα εξετάζονται με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στο σύνολο του υλικού που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ενότητας. Ο ελάχιστος βαθμός επιτυχίας στην εξέταση είναι το 50%. Σο PINDis και η Alzheimer Ελλάς θα χορηγήσουν Πιστοποιητικό Επιτυχούς Συμμετοχής στους επιτυχόντες και Βεβαίωση Παρακολούθησης στους αποτυχόντες ή σε όσους δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις.
Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης μόνο των απογευματινών, μόνο των πρωινών μαθημάτων, ή μόνο συγκεκριμένων μαθημάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στις εξετάσεις. Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Επιπλέον, κατόπιν αξιολόγησης του προγράμματος από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME_UEMS, για την επιτυχή παρακολούθηση του πλήρους προγράμματος θα χορηγηθούν
50 Μ ό ρ ι α (c r e d i t s) Σ υ ν ε χ ι ζ ό μ ε ν η ς Ι α τ ρ ι κ ή ς Ε κ π α ί δ ε υ σ η ς (C M E – C PD)
Για περισσότερα εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

«Ενημερωτικές Ομιλίες για τις Άνοιες»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format